Breng de natuur van buiten naar binnen en laat je inspireren door Morning Dive, Midnight Garden of Amber Stone! Deze 10 prachtige verftinten zijn eindeloos met elkaar te combineren. 

Door te experimenteren met simpele verfeffecten zoals 2 verschillende kleuren op dezelfde muur, voeg je een vleugje creativiteit toe aan de ruimte. Met kamerplanten breng je het leven van buiten naar binnen en tegen een achtergrond van kleuren uit het Nature’s Moments palet kun je zo opnieuw verbinding maken met de natuur. 

De slaapkamer is een plek om tot rust te komen, te herstellen en op te laden. Het is een privéplek ver weg van de drukke wereld buiten. Het moet een comfortabele en rustgevende ruimte zijn, maar ook een plek waar je creativiteit kan laten stromen.

De blauw- en groentinten zullen een kamer nooit overweldigen. In combinatie met lichtere, neutrale tinten zoals Sisal Shore geven ze een slaapkamer een sfeer van rust.

De moderne keuken is een veelzijdige plek waar we koken, eten en praten met familie en vrienden. Het is een plek waar we veel tijd doorbrengen, zeker wanneer het een open keuken is. Wat de hoofdfunctie van de keuken ook is, mensen willen zich er fijn in voelen.

De kleuren Amber Stone en Warm Sand weerkaatsen de aarde en zijn fantastisch te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, koper en keramiek. Het zijn kleuren die een moderne ruimte kunnen verzachten en zorgen voor warmte en intimiteit. 

Geinspireerd geraakt? Maar nog niet helemaal zeker of de kleuren bij jou in het interieur passen? Test dan eerst de kleur met de Flexa Kleurtester. De Flexa Kleurtester is een mini-rollertje en een tester in 1 waarmee je verschillende kleuren thuis op jouw muur kunt uitproberen. Zo ben jevooraf zeker van jouw kleur.De Flexa Creations Nature’s Moments kleurtesters exclusief verkrijgbaar bij Praxis. 

Al zeker van de gekozen kleur(en)? Ga dan naar een Praxis bouwmarkt en laat de gekozen Nature’s Moments kleuren mengen in Flexa Creations muurverf of lak.

Binnen het assortiment van Flexa Creations zijn er nog veel meer kleuren beschikbaar. Nieuwsgierig naar de overige kleurpaletten? Klik dan hier.