Is een koude, natuurlijke kerststijl misschien iets voor jou?

Baby it’s cold inside

Een prachtige, traditionele kersttrend die nooit van ons favorietenlijstje zal verdwijnen. De blauwe kleuren en accessoires geven een winters gevoel, zelfs wanneer het weer buiten dat niet doet. Wit en blauw passen perfect bij houttinten en een natuurlijk, landelijk interieur. Prachtig met groene dennentakken, aardewerk en warm licht.

Winter tot in de details

Voor een extra mooi geheel, spuit je nepsneeuw op plantjes, takken en natuurlijk in je boom. Versier je bank en stoelen met witte kleedjes van nepbont, zet een paar mooie, zelfgeraapte takken in een vaas en zie de winter ontstaan in je interieur. Voeg vooral ook een hert, rendier of penguin toe in het geheel. Dat maakt het helemaal af.

Een stijlvolle, winterse dinertafel

Stel je eens voor hoe mooi deze stijl bij het kerstdiner zal staan. Dek de tafel met prachtig wit en blauw servies, leg bonten kleedjes neer als tafellopers en drapeer er een lichtjesslinger op. Steek een aantal ijsblauwe dinerkaarsen aan en wees niet te zuinig met nepsneeuw. Om het af te maken, strooi je nog wat glitterende sneeuwvlokjes op tafel.


Zie je het al voor je?

Krijg je de smaak al een beetje te pakken? Kom nog meer inspiratie opdoen op een van onze kerstmarkten. Maak er een prachtige decembermaand van.

Alles voor o.a. een natuurlijke, ijskoude, blauwe kerst shop je hier.