DecoMode laminaat Medium Parijs 8mm 1,390m²

  • Kras, licht en zonbestendig
  • Makkelijk te leggen door middel van een kliksysteem
  • Bijhorende plinten ook verkrijgbaar

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Parijs van de Medium laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de vierzijdige V-groef wordt het landelijke karakter van het laminaat benadrukt. DecoMode Medium laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit rondom aan alle zijden, de slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 13,5 cm. De Medium laminaatlijn is verkrijgbaar in 3 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte optisch verlengd. Een meer landelijk karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107570997

Garantie
25 jaar
m2 per pak
1.39 m²
Vloerverwarming
Geschikt
Lengte
129.1 cm
Slijtklasse
AC4- 32
Klasse
32
V-groef
Met V-groef rondom
Kleur
Bruin
Gebruik
Huishoudelijk: intensief beloop
Serie
Medium
Geschikt voor
Woon- en slaapkamer
Reliëf
Houtstructuur
Breedte
13.5 cm
Legwijze
Per plank
Inhoud
8 planken
Model
Parijs
Keurmerk
CE / PEFC
Dikte
8 mm