DecoMode laminaat Large Basel 8mm 2,540m²

  • Anti-slip
  • Kras, licht en zonbestendig
  • Bijhorende plinten ook verkrijgbaar

Toon specificaties

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Basel van de Large laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de vierzijdige V-groef wordt het landelijke karakter van het laminaat benadrukt. DecoMode Large laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit rondom aan alle zijden, de slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 24,6 cm. De Largel laminaatlijn is verkrijgbaar in 3 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte optisch verlengd. Een meer landelijk karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107623105

Garantie
25 jaar
Pakinhoud
2.54 m²
Vloerverwarming
Geschikt
Waterbestendig
Nee
Lengte
129.1 cm
Slijtklasse
AC4- 32
Huismerken
DecoMode
Groef
Met V-groef rondom
Kleur
Wit
Gebruik
Huishoudelijk: intensief beloop
Plaatsing
Zwevende plaatsing met 'Unifit' systeem
Serie
Large
Afwerking
Wit eiken
Geschikt voor
Gehele huis
Reliëf
Houtstructuur
Breedte
24,60 cm
Legwijze
Per plank
Inhoud
8 planken
Type
Laminaat
Model
Basel
Keurmerk
CE / PEFC
Dikte
8 mm

aanbevolen accessoires