DecoMode laminaat Large Basel 8mm 2,540m²

  • Anti-slip
  • Bijhorende plinten ook verkrijgbaar
  • Kras, licht en zonbestendig

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Basel van de Large laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor het gehele huis. Door de vierzijdige V-groef wordt het landelijke karakter van het laminaat benadrukt. DecoMode Large laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit rondom aan alle zijden, de slijtklasse is 32, de dikte van de plank is 8mm en de breedte 24,6 cm. De Largel laminaatlijn is verkrijgbaar in 3 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 25 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte optisch verlengd. Een meer landelijk karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107623105

Slijtklasse
AC4- 32
Waterbestendig
Nee
Vloerverwarming
Geschikt
Inhoud
8 planken
Plaatsing
Zwevende plaatsing met 'Unifit' systeem
Serie
Large
Afwerking
Wit eiken
Reliëf
Houtstructuur
Garantie
25 jaar
V-groef
Met V-groef rondom
Breedte
24.6 cm
Dikte
8 mm
Gebruik
Huishoudelijk: intensief beloop
m2 per pak
2.54 m²
Geschikt voor
Gehele huis
Legwijze
Per plank
Model
Basel
Lengte
129.1 cm
Kleur
Wit
Keurmerk
CE / PEFC
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires