DecoMode laminaat Emotion San Remo 7mm 2,480m²

  • Kras, licht en zonbestendig
  • Makkelijk te leggen door middel van een kliksysteem
  • Bijhorende plinten ook verkrijgbaar

Toon specificaties

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat zijn de specificaties?

Laminaat San Remo van de Emotion laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. DecoMode Emotion laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit aan de lange zijden, de slijtklasse is 31, de dikte van de plank is 7mm en de breedte 19,2 cm. De Emotion laminaatlijn is verkrijgbaar in 12 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 15 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd. Een meer landelijke karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107572663

Garantie
10 jaar
m2 per pak
2.48 m²
Vloerverwarming
Geschikt
Lengte
129.2 cm
Slijtklasse
AC3- 31
Klasse
31
V-groef
Met V-groef langs lange zijden
Kleur
Bruin
Gebruik
Huishoudelijk: matig beloop
Serie
Emotion
Afwerking
Eiken
Geschikt voor
Woon- en slaapkamer
Reliëf
Houtstructuur
Breedte
19.2 cm
Legwijze
Per rij
Inhoud
10 planken
Model
San Remo
Keurmerk
CE / PEFC
Dikte
7 mm

aanbevolen accessoires