DecoMode laminaat Emotion Milano 7mm 2,480m²

  • Krasbestendig
  • Lichtbestendig
  • Zonbestendig
  • Eenvoudige installatie

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Milano van de Emotion laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. DecoMode Emotion laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit aan de lange zijden, de slijtklasse is 31, de dikte van de plank is 7mm en de breedte 19,2 cm. De Emotion laminaatlijn is verkrijgbaar in 12 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 15 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd. Een meer landelijke karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 5400107572755

Ruimte binnen
Woonkamer
Serie
Decomode Emotion
Rendement per verpakking
2.48 m²
Type materiaal
HDF
Garantie
15 year
Kleurfamilie
Grijs
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Met houtstructuur
Ja
Decor
Milano
Niveau van waterbestendigheid
Niet waterbestendig
Gebruiksklasse
AC3 Klasse 31 Licht commercieel gebruik
Antislip
Nee
Kleur
Grijs
Type verbinding
Klikverbinding
Dikte lamel
7 mm
Lengte lamel excl. verbinding
1292 mm
Breedte lamel exclusief verbinding
192 mm
V-groef
2-zijdig
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires