DecoMode laminaat Emotion Mainz 7mm 2,480m²

30% korting
  • Kras, licht en zonbestendig
  • Makkelijk te leggen door middel van een kliksysteem
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Laminaat Mainz van de Emotion laminaatlijn van DecoMode is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. DecoMode Emotion laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De V-groef zit aan de lange zijden, de slijtklasse is 31, de dikte van de plank is 7mm en de breedte 19,2 cm. De Emotion laminaatlijn is verkrijgbaar in 11 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Je krijgt 15 jaar garantie op het laminaat.

Slijtklasse: De meest gangbare slijtklassen beginnen bij 23 en eindigen bij 33, waarvan laatstgenoemde de grootste slijtvastheid heeft. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 in ruimtes waar constant veel verkeer is, zoals in winkelcentra of openbare gebouwen.

Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd. Een meer landelijke karakter realiseer je met een v-groef rondom.

Hoeveel pakken heb je nodig? Bereken de oppervlakte van de te leggen vloer(en) (Oppervlakte = Lengte x Breedte) en tel hierbij 10% zaagverlies op. Deel dit door de pakinhoud.

EAN: 8711216508830

Garantie
10 jaar
m2 per pak
2.48 m²
Vloerverwarming
Geschikt
Geschikt voor
Slaap- en hobbykamer
Lengte
129.2 cm
Reliëf
Houtstructuur
Breedte
19.2 cm
Klasse
31
V-groef
Met V-groef langs lange zijden
Legwijze
Per rij
Kleur
Bruin
Model
Mainz
Keurmerk
CE / PEFC
Serie
Emotion
Dikte
7 mm

toegevoegd aan je winkelwagen

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires