1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verf
 4. Terug naar Radiatorverf

Radiatorverf

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Glanstype
  i

  Kleurfamilie

  Serie
  i

  Verfbasis
  i

30 producten
Sorteren op:

Hammerite radiatorlak hoogglans gebroken wit 750ml

Hammerite radiatorlak hoogglans gebroken wit 750ml

Radiatorverf

Vaste lage prijs

19,

99
Sencys radiatorlak zijdeglans zilvergrijs 250ml

30%

korting

Sencys radiatorlak zijdeglans zilvergrijs 250ml

Radiatorverf

Praxis Plus prijs

9,

99

6,

99

per l 27,96

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

Radiatorverf kopen bij Praxis

Begint de verf van jouw radiator te bladderen? Is het helder wit veranderd in een smoezelig geel? Dan is het tijd om je radiator van een nieuw laagje verf te voorzien! Een radiator verven is lastiger dan je denkt. Voor je het weet, zit je radiatorverf op de muren, vloeren en kozijnen. Maar het is altijd nog makkelijk dan een nieuwe radiator aansluiten of radiator vervangen. En met het juiste gereedschap, goede radiatorverf en een slim stappenplan kun jij je oude radiator weer zo goed als nieuw laten ogen. Bekijk ook eens ons assortiment aan verf, zoals onze muurverf, krijtverf, grondverf, betonverf en metaalverf.

Maak je radiator goed schoon

Voordat je de radiatorverf openmaakt, raden we je aan eerst de radiator goed schoon te maken met ammoniak en eventuele roestvlekken te verwijderen met een staalborstel of schuurpapier. Schilderen er vooral niet overheen, want de kans is groot dat de roestplek alsnog door je nieuwe verflaag heen komt! Bij veel roestvorming behandel je de plekken met antiroestprimer, hiermee verminder je de kans op terugkerende roest. Wanneer de radiator roestvrij is, kun je hem ontvetten. Gebruik hiervoor een speciale metaalontvetter die stof, vet en vuil verwijdert en de hechting van de radiatorverf verbetert. Tot slot plak je de wanden en vloeren af met afdekfolie. Zo kun je met een gerust hart de radiatorverf aanbrengen.

Voor welke kleur radiatorverf kies jij?

Ga je de radiator verven? Gebruik dan vooral niet een oud blik aflakverf. De kans is groot dat de verf binnen enkele weken weer afbladdert. In plaats van lak, kun je beter radiatorverf gebruiken en de juiste kwast. Deze speciale metaalverf is hittebestendig, dekkend, vergeelt niet en biedt langdurig bescherming. Praxis biedt diverse radiatorverven van verschillende merken, zoals Sencys, Flexa en Hammerite. Van helder wit tot zwart en zelfs zilver: met onze veelzijdige radiatorverf assortiment vind je altijd de kleur die past bij jouw interieur. De radiatorverf is op twee manieren aan te brengen: uit het blik of met een spuitbus. De laatste optie vergt veel ervaring. Gebruik dan ook alleen de spuitbus als je bekend bent met deze methode. Ga je verven uit blik? Met een speciale radiatorkwast kom je gemakkelijk in moeilijk bereikbare hoeken. Breng twee lagen radiatorverf aan voor een optimaal resultaat.

Twijfel je over de witte kleur radiatorverf die je wilt kopen? Lees dan ons artikelen over gebroken witRAL 9001 en de RAL kleur 9010.