Filteren

5 producten

  Sencys overschilderbaar vinylbehang Acanthus wit
  Sencys overschilderbaar vinylbehang Acanthus wit
  25% korting
  Vinylbehang

   Alle voordelen van vinylbehang bij jou op de muren

   Vinylbehang heeft heel veel voordelen. Je kunt met dit behang heel gemakkelijk zelf behangen met de juiste behanglijm. Het is stevig en gaat lang mee. Vinylbehang is goed te verwijderen mocht je toch uitgekeken raken. En misschien wel het fijnste voordeel van vinylbehang is dat je het vochtig kunt afnemen. Ideaal wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Vinylbehang heeft of een toplaag van vinyl of bestaat helemaal uit dit materiaal. Daardoor kan het tegen een vochtig doekje of wat spatwater. Dat is ook de reden waarom je voor je keuken en badkamer ook zou kunnen kiezen voor vinylbehang. Bij Praxis vind je heel veel soorten vinylbehang. En die kun je allemaal online bekijken.

   Welk vinylbehang past het beste bij jou?

   Weet je al precies welk behangetje je het mooiste vindt? En welke kleuren en motieven het beste bij jou stijl en smaak passen? Behang heeft een grote invloed op de sfeer in een ruimte, dus het is belangrijk slim te kiezen. Waarschijnlijk heb je al een idee van wat het moet worden. Bijvoorbeeld effen in een stijlvolle moderne kleur, of juist een klassiek motief. Op onze website kun je lekker vanaf de bank thuis al ons vinylbehang bekijken en vergelijken. En heb je gevonden wat je mooi vindt? Dan kun je het vinylbehang gewoon online kopen bij Praxis.

   Ons vinylbehang even in het echt zien

   Vind je het lastig om van een plaatje het beoordelen of dit echt het behang is dat jij op je muren wilt? Heb je misschien vragen over hoe je vinylbehang moet plakken? Of wil je gewoon verschillende behangetjes even in het echt zien en de structuur voelen, zoals glasvezelbehang en vliesbehang? Kom gewoon even langs bij ons in een van onze winkels. Dan kunnen we gelijk al je vragen beantwoorden en je alle tips geven over het behangen met vinylbehang.