Behang

Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy pastelkleur? Wil je behang met een leuke print? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang, kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Keuze genoeg bij Praxis. Of je nu glasweefselbehang, vinylbehang, vliesbehang of eenvoudig paperbehang wilt, je vindt het bij ons in de winkel en online!

Inspiratie voor de makers
aan de slag met stappenplannen en blogs!


Tijd voor nieuw behang?

Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy pastelkleur? Wil je behang met een leuke print? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang, kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt. Keuze genoeg bij Praxis. Of je nu glasweefselbehang, vinylbehang, vliesbehang of eenvoudig paperbehang wilt, je vindt het bij ons in de winkel en online! Maak je kamer compleet met een mooie vloer én bijpassende raamdecoratie

Bestel je nieuwe behang eenvoudig online

Je kunt namelijk ook heerlijk van achter je computer je wandbehang uitzoeken en eenvoudig kopen. Natuurlijk met alles wat je verder nog nodig hebt om goed te behangen. Behanglijm, behangplaksel, lijmkwasten, behangborstels, behangrollers, behangtafels, behangspatels en behangsnijders. Maar ook afstoomapparaten en alle spullen die nodig zijn om je oude behang van de muur te halen. Bestel wat je nodig hebt om je muur te behangen en Praxis zorgt dat het bij je thuisbezorgd wordt.

Het juiste behang kiezen met een sfeerbord

Heb je nog geen idee welk behang het beste past bij de sfeer die jij wilt? Maak dan een sfeerbord. Dit is een verzameling plaatjes en kleuren in de sfeer die je wilt oproepen. Je kunt een sfeerbord maken door bijvoorbeeld sfeerplaatjes uit tijdschriften te knippen en hier een collage van te maken. Maar digitaal kan natuurlijk ook. En kies het behang dat goed bij jouw sfeer past. Weet je niet zeker of je een soort behang wilt of andere wandbekleding? Combineren kan natuurlijk ook! Verschillende soorten behang in dezelfde ruimte kunnen een prachtig resultaat geven, inspiratie over steigerhout behang vind je op onze behangpagina. En natuurlijk kun je behang op de ene wand ook prima combineren met andere wandkleuring op de andere wand, zoals verf.