1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Behang
 4. Terug naar Behangbenodigdheden
 5. Terug naar Behanglijm

Behanglijm

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Kortingsacties

27 producten
Sorteren op:

Bison behanglijm Wand&Klaar vliesbehang 1kg

Bison behanglijm Wand&Klaar vliesbehang 1kg

Behanglijm

6,

99
Perfax behanglijm Ready&Roll vlies 2,25kg

met

gratis

artikel

Perfax behanglijm Ready&Roll vlies 2,25kg

Behanglijm

12,

49

per kg 5,55

Baseline behanglijm vinyl-structuurbehang 200gr

Baseline behanglijm vinyl-structuurbehang 200gr

Behanglijm

Vaste lage prijs

4,

49

per kg 22,45

Behanglijm kopen om jouw behang perfect te behangen

Wanneer je gaat behangen, is de keuze voor je behang natuurlijk de belangrijkste. Welke kleur wil je, kies je een dessin of ga je voor een speciaal soort behang of kies je voor papierbehang? Wanneer je dat hebt gekozen, moet je de spullen kiezen om het behang netjes en zonder bobbels op de muur te krijgen. Behanglijm is daar natuurlijk essentieel voor. Wist je dat er heel veel soorten behanglijm zijn? Bij Praxis kun je ze allemaal op de website bekijken. Daar staat ons hele assortiment namelijk ook. En de behanglijmen vind je er netjes bij elkaar. Zo kun je eenvoudig de beschrijvingen lezen en de behanglijm kiezen die het beste past bij het behang dat je wilt plakken.

Welke behanglijm voor welk behang?

Het behang wat je hebt gekozen bepaald welk behangplaksel het beste geschikt is. Komt er vliesbehang op jouw muren? Neem speciaal plaksel, zoals Perfax behanglijm voor behang met een vliesrug of vliesbehang. Kies je voor glasweefselbehang? Kies dan ook speciaal glasweefsel-behanglijm. Op onze website is het eenvoudig kiezen. In de beschrijvingen vermelden we duidelijk voor welk soort behang de lijm geschikt is. 

Advies over het gebruik van behanglijm

Heb je nog nooit behangen, maar altijd de muur opgeleukt met verf? Of is het soort behang dat je nu gaat plakken onbekend voor je? Zorg dat je goed weet hoe je het beste te werk gaat. Sommige behangsoorten lijm je in op de behangtafel, bij andere lijm je de muur in. Dat is een groot verschil. Voor het mooiste resultaat wil je natuurlijk exact de juiste behanglijm correct gebruiken. Wil je advies en handige tips over hoe je het beste met jouw behanglijm werkt? In onze winkels helpen we je graag.