Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Vijvers
 4. Terug naar Vijverdecoratie

Vijverdecoratie

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Vijverbeelden & ornamenten (37)

  Bezorg- en ophaalopties

  Serie
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Verkocht door

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Materiaal

  Kleur

  Minimale beoordeling

82 producten
Sorteren op:
i

Fonteinset Honey LED

Fonteinset Honey LED

Thuisbezorgd

149,

-

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een levendige vijver met mooie vijverdecoratie van Praxis

Heb je net een vijver aangelegd in je tuin of op het terras, maar mag deze nog wel wat decoratie gebruiken? Kijk dan even in ons assortiment vijverdecoratie voor de mooiste, leukste en goedkoopste sfeermakers. Zo kan je hier voordelig kunststof waterdieren en watervogels vinden die je in en langs de vijver kunt zetten, zoals wilde en witte eenden, eendkuikens, kikkers, ooievaars, reigers of exotische flamingo’s. Ook hebben we vrolijke waterspuiters om je vijver te decoreren en prachtige namaak waterlelies die het hele jaar door de vijver in bloei zetten. Mag het van jou wel wat spannender, dan kan je ook een van de ‘mist’ makers monteren die je vijver buiten of kamerfontein binnen in een mystieke nevel omhullen.

Kunststof watervogels voor de vijver kopen

Een vijver is natuurlijk een parel in de tuin. Niet alleen brengt een waterpartij leven tussen de planten, bloemen of het terras, dat je extra kunt versterken met watervallen, fonteinen en waterspuwers die je kunt bestellen in onze online winkel, het trekt ook allerlei dieren aan die graag in de vijver of langs de waterkant willen vertoeven. En je kan dan natuurlijk wachten tot er een prachtige reiger of misschien wel een flamingo neerstrijkt bij het water, maar als jou dat te lang duurt kan je de vijver altijd voorzien van een kunststof exemplaar. Ook worden dergelijke nep-reigers vaak neergezet om vissen en andere waterdieren in de tuinvijver te beschermen tegen ongewenst hongerig bezoek.

Snel en voordelig alles voor je nieuwe vijver bestellen

Ben je nog op zoek naar andere sierelementen voor je vijver zoals rotspartijen voor een waterval, fonteinen, waterornamenten, bamboe watertuimelaars of vijververlichting om ook 's avonds te kunnen genieten van de vijver? Of heb je nog slangen en koppelingen nodig om het water rustig te laten kabbelen? Kijk dan in ons uitgebreide en voordelige vijver assortiment. Daar vind je ook alles voor de aanleg en het onderhoud van de waterpartijen in je tuin, zoals vijverfolie, vijverpompen, sierranden en natuurlijk de nodige vijverplanten en vijvermandjes. En bestellen via de site van Praxis is niet alleen makkelijk, omdat je thuis op je gemak – met de tuin in de buurt - je vijver kunt samenstellen, we kunnen ook alles snel bij je afleveren zodat je direct kunt beginnen met je vijverklus!

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten