Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Onkruidgereedschap
 5. Terug naar Voegenborstels

Voegenborstels

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Verkocht door

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot

  Merken

13 producten
Sorteren op:
i

Eurom onkruidborstel Weedcleaner 400W

Eurom onkruidborstel Weedcleaner 400W

Thuisbezorgd / Ophalen

79,

99
Baseline voegenborstel met steel 120cm

Baseline voegenborstel met steel 120cm

Bestel & Haal op

Vaste lage prijs

8,

99

Voegenborstels kopen

Groene aanslag en hardnekkig onkruid verwijder je effectief met een voegenkrabber of voegenborstel van Praxis. Met de voegenkrabber haal je zeer doeltreffend het hardnekkige onkruid weg. Het schoonmaken van de voegen tussen je tegels was nog nooit zo makkelijk. Er zijn ook voegenborstels die extra zijn uitgerust met een voegenkrabber. Bij Praxis koop je voordelige voegenborstels.

Scherp geprijsde voegenborstels van verschillende merken

Bij Praxis vind je voegenborstels en onkruidverdelgers van verschillende merken. Veel mensen zijn zeer tevreden over de Gardena voegenborstels. De Gardena voegenborstel heeft een schraaprand waarmee je het vastzittend vuil goed kunt aanpakken. Deze voegenborstel past op alle stelen uit het Gardena combisystem. Met de steel kun je overal goed bij. De metalen borstel is smal toelopend waarmee je makkelijk het onkruid mee weg kunt halen, zonder dat je hoeft te bukken. Dat werkt erg prettig en is natuurlijk ook veel beter voor je rug. Ook de scherp geprijsde voegenborstels van het merk Hendrik Jan koop je bij Praxis. Ze zijn verkrijgbaar met steel en zonder, aangevuld met schraper of zonder. De voegenborstel van Baseline heeft een steel van 140 cm. Je kunt er prima het mos mee verwijderen in bestratingvoegen en aan muurkanten. Deze voegenborstels koop je allemaal bij Praxis voor een zeer gunstige prijs.

Voegenborstels van verschillende materialen

Als je op zoek bent naar een onkruidborstel om je tuin of terras schoon te maken, is het belangrijk om te weten welk type borstel het beste bij jouw klus past. Zo gebruik je onkruidborstels met haren van staaldraad als je zeer hardnekkig onkruid en mos tussen de voegen wil verwijderen. Met deze borstels ga je efficiënt en grondig te werk en zorg je ervoor dat de tuin er binnen een handomdraai weer mooi uitziet. Wil je alleen snel je voegen vegen? Kies dan een borstel met kunststofharen. Deze borstels zijn minder krachtig dan de stalen borstels, maar werken wel sneller en zijn geschikter voor het regelmatig onderhouden van je tuin.

Onkruid en mos verwijderen op diverse manieren

Voegen verlos je effectief van onkruid en mos met voegenborstels. Probeer er eerst een klein stukje mee ter controle, om te zien of het staaldraad niet al je stenen beschadigt. Na het schoonmaken van de voegen, reinig je eenvoudig de borstel met water. Een andere manier om onkruid van je terrastegels te verwijderen is met een onkruidsteker. Bij Praxis koop je biologisch afbreekbare onkruidbestrijdingsmiddelen waar je voor langere tijd af kunt rekenen met mos, onkruid en groene aanslag. Als je veel last van onkruid in je tuin hebt, kan een onkruidbrander een goede oplossing zijn. Praxis biedt verschillende mogelijkheden om ongewenst onkruid, mos en groene aanslag grondig te verwijderen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten