Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Gazongereedschap
 5. Terug naar Grasscharen

Grasscharen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Minimale beoordeling

  Merken

  Verkocht door

  Prijs (€)

  tot
10 producten
Sorteren op:
i

Baseline grasschaar

Baseline grasschaar

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

9,

99
Wolf-Garten grasschaar Ri-LL

Wolf-Garten grasschaar Ri-LL

Binnenkort verkrijgbaar

33,

99

Grasscharen kopen bij Praxis

Met een grasschaar zet je de puntjes op de i als het gaat om een strak grasveld of gazon. De grasschaar gebruik je om de randen te trimmen en het fijne werk te doen, daar waar je met de grasmaaier net niet goed bij kunt komen. Er zijn vele soorten grasscharen, zowel elektrische grasscharen als handbediende grasscharen. Wat voor soort je ook zoekt, je koopt je grasscharen bij Praxis.

Elektrische en handbediende grasscharen

Er zijn grote en kleine grasscharen. De grote grasscharen gebruik je vooral voor de langere lengte, bijvoorbeeld om de randen van een grasveld te knippen. Hier kun je ook heel goed een elektrische grasschaar voor gebruiken om de klus sneller geklaard te hebben. Als je er handigheid in krijgt, is het resultaat uiteindelijk net zo precies als dat je het handmatig doet. Voor het precieze werk kun je alsnog de handmatige grasschaar ter hand nemen. Met een kleine grasschaar bereik je goed alle kleine hoekjes. De elektrische grasschaar met snoer komt niet overal bij. Praxis heeft echter ook grasscharen met een accu zodat dit probleem niet hoeft te spelen. Pas met een elektrische grasschaar ook op stukken waar je makkelijk op steen of andere harde ondergrond stoot. Het is altijd handig een combinatie van een (kleine) handmatige en elektrische grasschaar samen te gebruiken. Bij Praxis tref je een groot assortiment grasscharen aan.

Perfect onderhouden gazon

Praxis heeft alles voor het onderhoud van je tuin. Je vindt er diverse artikelen voor het aanleggen van verschillende grassoorten, afhankelijk van het gewenste type gazon. Om het gras goed te houden, zul je het gras ook regelmatig moeten maaien. Praxis heeft grasmaaiers voor zowel grote als kleine grasvelden. Ongewenst mos en onkruid verwijder je snel en effectief met de verticuteerhark en verticuteermachine. Ga nu naar Praxis voor voordelig tuingereedschap en tuin toebehoren. Heb je geen groene vingers of geen zin in het onderhoud van gras? Je kunt ook onderhoudsvrij kunstgras bij Praxis kopen.

Grasschaar aanbieding

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe grasschaar kopen. We houden je hier op de hoogte van onze grasschaar aanbiedingen en speciale acties! Elke grasschaar aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze grasschaar aanbieding en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.

 

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten