Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Boomzagen en zaagbokken
 5. Terug naar Boomzagen

Boomzagen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Prijs (€)

  tot
26 producten
Sorteren op:
i

Central Park inklapbare snoeizaag

Central Park inklapbare snoeizaag

Thuisbezorgd / Ophalen

13,

99
Verto Boomzaag Met Ratel

13%

korting

Verto Boomzaag Met Ratel

Thuisbezorgd

38,

75

33,

50
Baseline snoeizaag vouwbaar hout

Baseline snoeizaag vouwbaar hout

Bestel & Haal op

Vaste lage prijs

6,

99
Central Park snoeizaag 48cm

Central Park snoeizaag 48cm

Binnenkort verkrijgbaar

17,

49

 1. 1
 2. 2

Zaaggereedschap kopen bij Praxis

Je moet zo nu en dan je planten en bomen in je tuin snoeien om ze gezond en vitaal te houden. Takken, die te dik zijn geworden voor een takkenschaar, kun je het beste snoeien met een handzaag, takkenzaag of snoeischaar. Voor een echt grote klus pak je de kettingzaag. Bij Praxis vind je voordelig geprijsd zaaggereedschap van verschillende merken in verschillende modellen. Voortaan kun je zelf ook de dikke takken van je bomen prima bijhouden met het zaaggereedschap van Praxis. Zitten de takken erg hoog? Pak dan de boomschaar.

Soorten zaaggereedschap bij Praxis

Er zijn verschillende soorten takkenzagen en snoeizagen. Welke handzaag voor jou de beste is, hangt van de dikte van de tak af, het soort hout en aan welke zaag je zelf de voorkeur geeft. Het zaaggereedschap moet goed in de hand liggen en prettig voelen om mee te werken. De takkenzaag heeft een blad met grove tanden om levend hout te kunnen zagen. Het blad is vaak iets gekromd van vorm. Dit voorkomt het wegglijden van de tak tijdens het zagen. Praxis heeft een ruime keuze in takkenzagen en snoeizagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Je kunt kiezen tussen inklapbare handzagen en de zagen in een holster. Met de beugelzaag kun je het beugelzaagblad steeds weer aanpassen aan het type hout, bijvoorbeeld nat, groen of dood hout. Natuurlijk heeft Praxis ook een ruim assortiment beugelzagen en overige handzagen voor de overige klussen in en rond het huis. Voor alle soorten zaaggereedschap kom je voordelig uit bij Praxis.

Bediening takkenzaag

De winter is een goede tijd om bomen te snoeien. Bomen zijn dan in winterrust. Raadpleeg een snoeikalender om zeker te zijn dat je voor het snoeien van je boomsoort de juiste periode kiest. Takken zaag je beter niet in een keer af. De kans is groot dat je de boom op die manier beschadigt, omdat de schors van de boom kan uitscheuren. Begin daarom met de helft van de tak af te zagen. Daarna zaag je het stuk dichter bij de stam af. Hierna kun je het laatste stompje van de tak, niet te dicht bij de stam, met de zaag verder verwijderen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten