Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Sneeuwruimen
 4. Terug naar Sneeuwscheppen

Sneeuwscheppen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Prijs (€)

  tot

  Minimale beoordeling

11 producten
Sorteren op:
i


Sneeuwschuiver met steel 40 cm

Sneeuwschuiver met steel 40 cm

Bestel & Haal op

20% KEUZEKORTING

16,

49

13,

19
Sneeuwschep Zwart 121 cm

11%

korting

Sneeuwschep Zwart 121 cm

Thuisbezorgd

18,

95

16,

75

Sneeuwschuivers kopen bij Praxis

Sneeuw is leuk, maar niet als de sneeuw zo hoog staat dat je jezelf geen weg meer naar buiten kunt banen of dat je de auto niet meer van het pad af krijgt. Die weg baan je eenvoudig weer vrij met behulp van de sneeuwschuiver van Praxis. Het simpel verwijderen van sneeuw op de stoep, je oprit en looppad, scheelt ook weer een hoop vuil en troep in huis. Met een sneeuwschuiver schep je de straat of je stoep in een mum van tijd sneeuwvrij. Nog sneller gaat het met een elektrische sneeuwschuiver van Praxis.

Elektrische sneeuwschuivers

We kennen allemaal de stevige sneeuwschep van aluminium of kunststof die je als sneeuwschuiver kunt gebruiken, maar de klus gaat nog sneller met de elektrische sneeuwruimer van Praxis. Met deze sneeuwruimer is het gauw gedaan met de sneeuwoverlast op je stoep, terras en op straat. Voor grotere klussen koop je bij Praxis de sneeuwruimer met benzinemotor. Deze is speciaal ontworpen voor het sneeuwruimen van betegelde ondergronden. Ook voor overige ongemak op stoepen en straten vind je de oplossing bij Praxis, of het nu om strooizout gaat of een vlokken ontdooier. Strooizout is ook eenvoudig toe te passen op paden en opritten van grind. Het sneeuwschuiven gaat op grind een stuk lastiger.

Snelle tips voor sneeuwschuiven

Kies je voor een kunststof sneeuwschuiver, let dan op dat je er niet onnodig mee tegen stoepranden stoot. De rand van de sneeuwschuiver wordt op die manier op den duur zodanig beschadigd, dat er bij het sneeuwschuiven een laagje sneeuw zal blijven liggen. Is dat het geval, dan haal je bij Praxis gelukkig snel weer een nieuwe goedkope sneeuwschuiver. Bij een ijzeren sneeuwschuiver moet de rand scherp zijn en blijven om een goed resultaat te verkrijgen. Luister ook even naar het weerbericht als je wilt sneeuwschuiven. Als het spoedig weer gaat sneeuwen, kun je weldra weer opnieuw beginnen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten