Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Bewatering, pompen & regenwateropvang
 4. Terug naar Druppelirrigatie

Druppelirrigatie

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Druppelslangen (4)

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Merken

  Materiaal

  Prijs (€)

  tot
58 producten
Sorteren op:
i

ProGarden 71-delig Micro-irrigatiesysteem

ProGarden 71-delig Micro-irrigatiesysteem

Thuisbezorgd

18,

99
Gardena druppelbuis Micro-Drip System onder- en bovengronds 50m

Gardena druppelbuis Micro-Drip System onder- en bovengronds 50m

Te bestellen in winkel

20% KEUZEKORTING

82,

99

66,

39

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Efficiënte bewatering met een bewateringssysteem

Bewateringssystemen, ook wel irrigatiesystemen genoemd, zijn ontworpen om jouw tuin zo efficiënt mogelijk te bewateren. Het water wordt nauwkeurig gedoseerd en op het juiste moment afgegeven, zodat alle planten altijd automatisch de juiste hoeveelheid water krijgen. Dit zorgt niet alleen voor gezonde planten en grond, maar ook voor een efficiënt gebruik van water. De bewateringssystemen van Praxis zijn gemakkelijk te gebruiken voor in potten, bakken, bedden, borders en kassen. Je installeert ze eenvoudig door te koppelen aan een waterkraan of andere tap en kunt vervolgens volop genieten van een geautomatiseerde irrigatie in jouw tuin. Er zijn verschillende soorten bewateringssystemen:

 • Druppelirrigatie: een rechtstreekse water toevoer naar de wortels van de plant
 • Oppervlakte-irrigatie: bodem bewatering nabij planten
 • Beregening: irrigatiemethode waarbij water in de lucht wordt gespoten en over het oppervlak wordt verspreid

Bekijk ons brede aanbod aan bewateringssystemen en schaf degene aan die bij jouw tuin of situatie past. Toch op zoek naar andere manieren om je tuin te bewateren? Bekijk ook onze besproeiingsbesturingen, slanghaspels en -houders en sproeiers.

 

Ecologisch en intelligent

Wij vinden het belangrijk om onze producten zo ecologisch en intelligent mogelijk te maken. Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze alleen water geven wanneer dat nodig is. Dit betekent dat er geen water verspild wordt en dat planten en de rest van je tuin altijd op het juiste vochtniveau wordt gehouden. Bovendien kunnen de irrigatie systemen worden aangesloten op weerstations en bodemsensoren, zodat ze nog slimmer worden en alleen water geven wanneer de omstandigheden optimaal zijn. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken om de bewatering van jouw tuin.

Bekijk ook onze tips over hoe jij je tuin het beste kunt bewateren. Ga je specifiek planten bewateren? Bekijk dan ons advies over hoe je planten het beste water geeft. Zo zorg je er altijd voor dat jouw tuin er in top conditie bij ligt.

 

Water besparing

Met onze bewateringssystemen kunt u flink besparen op uw waterverbruik. Door het efficiënte en nauwkeurige gebruik van water hoeft u minder vaak water te geven en kunt u dus ook minder water verbruiken. Bovendien kunt u onze systemen zo instellen dat ze alleen water geven op de momenten dat water het meest nodig is, waardoor er geen water verspild wordt.

Kortom, onze bewateringssystemen/irrigatiesystemen zijn efficiënt, ecologisch en intelligent en helpen je water te besparen. Neem gerust een kijkje bij onze producten en ontdek hoe onze systemen jouw tuin kunnen verbeteren. Uiteraard kun je ook regenwater opvangen met een regenton. Bekijk ons brede aanbod regentonnen en hoe je het beste jouw regenton kunt aansluiten.

 

Bewateringssysteem kopen bij Praxis

Bij Praxis vind je vele soorten bewateringssystemen en toebehoren zoals kraanfittingen, verbindingstukken, seriedruppelaars, sensoren en afsluitventielen. Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelig bewateringssysteem kunt kopen. Ook voor korting op onderdelen en andere bewateringsproducten ben je bij Praxis aan het juiste adres. Houd daarom deze pagina en onze actiepagina goed in de gaten.

Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groene vingers hebt, met onze bewateringssystemen wordt tuinieren nog leuker en gemakkelijker.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten