1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Vijver
 4. Terug naar Vijverslang-koppelingen

Vijverslang-koppelingen

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Serie
  i

66 producten
Sorteren op:

Slangkraan 25mm

Alleen online

Slangkraan 25mm

Vijverslang-koppelingen

15,

99

Vijverslang koppelingen kopen bij Praxis

Een eigen vijver in de tuin is een droom van vele tuinbezitters. Een natuurlijk ogend eigen vijvertje met mooie waterplanten en vissen, of juist een strak en minimalistisch exemplaar, kan een prachtige toevoeging vormen aan je tuin. Water kan een heel rustgevend effect hebben en de aanblik van je tuin compleet maken. De plaatselijke vogels zullen je dankbaar zijn voor zo'n mooie plaats om te badderen. Je hele tuin kan dus een stuk levendiger worden als je een vijver aanlegt. Bij Praxis vind je allerlei accessoires om de vijver van je dromen te creëren. Hierbij kun je best wat hulpmiddelen gebruiken, zeker als je het belangrijk vindt dat deze goed onderhouden wordt en er verzorgd uit blijft zien. Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat er regelmatig water aan- en afgevoerd wordt. Met de juiste koppelingen voor je vijverslangen kun je dit resultaat bereiken. Bij Praxis vind je allerlei hulpstukken om verschillende slangen aan elkaar te verbinden, om aftakkingen te maken en het water in de richting te leiden die jij wenst. In deze categorie vind je onder andere slangverbinders, verloopsokken, slangpilaren, T-stukken en slangklemmen. Deze zorgen er allemaal voor dat het water de juiste plek bereikt, terwijl de slangen netjes en efficiënt worden weggewerkt. Zowel in de winkels als op de website van Praxis kun je terecht voor vijverslangkoppelingen in veel soorten en maten. Deze verschillende koppelingen voor je vijverslang zijn gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Een vijver aanleggen met vijverslang-koppelingen - wat heb je nog meer nodig?

Het aanleggen van een eigen vijver wordt een koud kunstje met de juiste materialen en hulpmiddelen. Bij Praxis vind je voor alles wat je nodig hebt. Zo kun je hier terecht voor de meest uiteenlopende vijverbakken om het water in te laten stromen. Met behulp van filters kun je het water mooi zuiver houden. Ook een goede vijverpomp is een investering die de moeite waard is. Behalve vijverslang-koppelingen heb je natuurlijk ook de vijverslangen zelf nodig. Jouw droomvijver kun je tot slot helemaal afmaken met de juiste vijververlichting en vijverdecoratie.

Aan de slag met vijverslang-koppelingen - enkele tips

Bij het aanleggen van een vijver komen heel wat verschillende onderdelen kijken. Maak het jezelf gemakkelijk door alles in een logische volgorde klaar te leggen voordat je ermee aan de slag gaat.

Voor de makers