Wij klussen aan onze website!

Hierdoor kun je tijdelijk even niks bestellen. Wij doen ons best deze klus zo snel mogelijk te klaren. Excuses voor het ongemak!

Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kortingsacties
 • Lengte (cm)
 • Materiaal
 • Maximale takdikte
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
 • Type
5 producten

Baseline grasschaar
Baseline grasschaar
Grasscharen

  Grasscharen kopen bij Praxis

  Met een grasschaar zet je de puntjes op de i als het gaat om een strak grasveld of gazon. De grasschaar gebruik je om de randen te trimmen en het fijne werk te doen, daar waar je met de grasmaaier net niet goed bij kunt komen. Er zijn vele soorten grasscharen, zowel elektrische grasscharen als handbediende grasscharen. Wat voor soort je ook zoekt, je koopt je grasscharen bij Praxis.

  Elektrische en handbediende grasscharen

  Er zijn grote en kleine grasscharen. De grote grasscharen gebruik je vooral voor de langere lengte, bijvoorbeeld om de randen van een grasveld te knippen. Hier kun je ook heel goed een elektrische grasschaar voor gebruiken om de klus sneller geklaard te hebben. Als je er handigheid in krijgt, is het resultaat uiteindelijk net zo precies als dat je het handmatig doet. Voor het precieze werk kun je alsnog de handmatige grasschaar ter hand nemen. Met een kleine grasschaar bereik je goed alle kleine hoekjes. De elektrische grasschaar met snoer komt niet overal bij. Praxis heeft echter ook grasscharen met een accu zodat dit probleem niet hoeft te spelen. Pas met een elektrische grasschaar ook op stukken waar je makkelijk op steen of andere harde ondergrond stoot. Het is altijd handig een combinatie van een (kleine) handmatige en elektrische grasschaar samen te gebruiken. Bij Praxis tref je een groot assortiment grasscharen aan.

  Perfect onderhouden gazon

  Praxis heeft alles voor het onderhoud van je tuin. Je vindt er diverse artikelen voor het aanleggen van verschillende grassoorten, afhankelijk van het gewenste type gazon. Om het gras goed te houden, zul je het gras ook regelmatig moeten maaien. Praxis heeft grasmaaiers voor zowel grote als kleine grasvelden. Ongewenst mos en onkruid verwijder je snel en effectief met de verticuteerhark en verticuteermachine. Ga nu naar Praxis voor voordelig tuingereedschap en tuin toebehoren. Heb je geen groene vingers of geen zin in het onderhoud van gras? Je kunt ook onderhoudsvrij kunstgras bij Praxis kopen.

  Grasschaar aanbieding

  Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe grasschaar kopen. We houden je hier op de hoogte van onze grasschaar aanbiedingen en speciale acties! Elke grasschaar aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze grasschaar aanbieding en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.