24 producten

  Kärcher hogedrukreiniger K3 Full Control Home 1600W
  Kärcher hogedrukreiniger K3 Full Control Home 1600W
  29% korting
  209.00149.25
  Hogedrukreinigers
  Kärcher hogedrukreiniger K4 Full Control 1800W
  Kärcher hogedrukreiniger K4 Full Control 1800W
  28% korting
  269.00194.25
  Hogedrukreinigers

   Een hogedrukreiniger kopen bij Praxis

   Wil je een hogedrukreiniger kopen voor een bepaalde klus? Of je nou het terras, pad, oprit, tuinstel, fiets of de auto wilt schoonmaken. Een hogedrukreiniger is het soort machine dat je hiervoor nodig bent. Een hogedrukreiniger of ook wel hogedrukspuit genoemd is verkrijgbaar bij de Praxis. Ook online vind u gemakkelijk en snel de uitgebreide collectie van hogedrukreiniger dat Praxis te bieden heeft. Op onze informatiepagina vind je alle informatie over hogedrukreinigers die je nodig hebt.

   Assortiment hogedrukreinigers

   Bij Praxis vind je hogedrukreinigers van bekende merken, zoals Central Park, Kärcher en Makita. Of je nu een hogedrukreiniger zoekt die je slechts een paar keer per jaar gebruikt of een hogedrukspuit voor professionele doeleinden. Bij Praxis kun je altijd een geschikte hogedrukreiniger kopen. Wat dacht je van een hogedrukreiniger met vuilfrees, roterende puntstraal en aanpasbare waterdruk? Ideaal voor de zware klussen voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals aanslag op terrassen, in zwembaden of het schoonspuiten van je auto of scooter. Bekijk op onze website alle varianten. Zo kun je de beste hogedrukreiniger kopen bij Praxis!

   Om je te helpen met het kiezen van een hogedrukreiniger is hieronder een overzicht van hoeveel druk de hogedrukreiniger moet hebben bij de klus die je wilt gaan doen.

   <100 bar                             Tuinmeubilair, (motor)fietsen
   100-125 bar                      Terras*, auto, dakgoot
   125-150 bar                      Terras*, houten schutting, caravan/camper
   150-175 bar                      Terras*, leidingen, riolering, zwembaden, metselwerk
   175> bar                             Professionele schoonmaakklussen

   *Afhankelijk van de grootte van het terras.

   Online je hogedrukreiniger kopen

   Online jouw ideale hogedrukspuit vinden en direct bestellen. Dit kan natuurlijk bij Praxis! Vooral als je gelijk wilt profiteren van de leuke aanbiedingen voor hogedrukreinigers. Online kopen heeft nog een ander groot voordeel: we bezorgen jouw hogedrukspuit netjes bij je thuis. Dus je hoeft er helemaal niet mee te sjouwen!

   Bij Praxis vind je een breed assortiment aan hogedrukreinigers. Van verschillende maten en verschillende merken. Ook voor elke klus is er weer een andere hogedrukreiniger die daar perfect bij aansluit. Hoewel ze allemaal schoonmaken, zit er toch een duidelijk verschil tussen de hogedrukreinigers. Zo zijn er ook hogedrukreinigers met verschillende accessoires om gelijk voor elke klus alles in huis te halen. Als u toch bij de Praxis bent, kijk dan ook eens bij het tuingereedschap  om gelijk alles in huis te hebben voor een goed onderhouden tuin!

   Hogedrukreiniger aanbieding

   Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe hogedrukreiniger kopen. We houden je hier op de hoogte van onze hogedrukreiniger aanbieding en speciale acties! Elke hogedrukreiniger aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze hogedrukreiniger aanbieding en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.