Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Diameter
 • Met afwateringsgat
11 producten

Kerstboomstandaard Super Grip 37cm
Kerstboomstandaard Super Grip 37cm
Kerstboomstandaards
Kerstboomstandaard universeel 60cm
Kerstboomstandaard universeel 60cm
Kerstboomstandaards

  Kerstboomstandaard kopen bij Praxis

  Heb je een mooie kerstboom of kunstkerstboom gekocht? Dan wil je natuurlijk wel dat hij zo lang mogelijk staat. Nu kun je de kerstboom in een pot planten, maar nog beter is om een kerstboomstandaard te kopen. Deze speciale standaarden zorgen er namelijk voor dat je boom kaarsrecht en stabiel staat, zodat hij niet kan omvallen.

  Kerstboomstandaard aanbieding

  Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een kerstboomstandaard kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende kerstboomstandaard aanbiedingen. Elke kerstboomstandaard aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze kerstboomstandaard aanbiedingen en pak je voordeel!

  Maak je kerstboom huisdier-proof met een kerstboomstandaard

  Kleine kinderen en huisdieren: ze kunnen de kerstboom vaak niet met rust laten. En dat is niet zo vreemd ook. Deze grote boom met fonkelende kerstverlichting en glanzende kerstballen heeft een buitengewone aantrekkingskracht, waardoor ze er wel mee moeten spelen. Om ongelukken te voorkomen, is het belangrijk dat je de kerstboom zo stabiel mogelijk neerzet. Een kerstboomstandaard biedt dan uitkomst. Deze kerstboomstandaarden zijn voorzien van een uitgehold gat, pin en klemmen. Door de afgezaagde stam van de kerstboom in het gat te plaatsen en de klemmen aan te draaien, wordt je boom stevig vastgezet. Zo kun je jouw kind of huisdier met een gerust hart de kerstboom laten verkennen.

  Extra lang genieten van je kerstboomstandaard

  Wil jij een kerstboomstandaard kopen? Bij Praxis kun je terecht voor diverse exemplaren. Betaalbaar, eenvoudig in gebruik en voorzien van een handig stappenplan. Zo kun je meteen aan de slag en staat je boom binnen een handomdraai! Sommige kerstboomstandaarden zijn voorzien van een waterreservoir. Hierdoor behoudt de kerstboom zijn naalden langer en blijft hij ook langer mooi. Onze kerstboomstandaarden zijn herbruikbaar, waardoor je maar eenmaal hoeft te investeren. Zo kun je elke Kerst opnieuw genieten van je kerstboomstandaard.