Filteren

 • Prijs (€)
  tot
 • Met wortel
 • Type kerstboom
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Merken
13 producten


  Sfeervolle kerstbomen bij Praxis

  Of je Kerst nu groots of klein viert: een echte kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken! Met zijn fonkelende lichtjes, heerlijk geurende naalden en sfeervolle kerstballen en kerstverlichting is het de blikvanger in de kamer. Ga jij dit jaar voor een grote of kleine kerstboom? Eentje met korte of lange naalden? Met of zonder kluit? Bij Praxis in de winkel vind je vanaf begin december verschillende soorten echte kerstbomen in elke prijsklasse.

  Extra lang genieten van jouw mooie echte kerstboom?

  Wil jij een echte kerstboom kopen of wellicht een kunstkerstboom? Dan zit je bij Praxis goed. Wij bieden een veelzijdig assortiment van prachtige bomen zoals de populaire, naaldvaste Nordmann kerstboom, de mooi gevormde Blauwspar of de heerlijk geurende Nobele spar. Onze echte kerstbomen staan niet alleen mooi, maar gaan ook lang mee. Een tip voordat je een kerstboom gaat kopen? Schud van te voren even aan de boom of wrijf met je vingers langs een tak. Vallen er veel naalden af, dan is de kerstboom niet vers en zal hij snel zijn schoonheid verliezen. Het beste is dan ook om een kerstboom met kluit te kopen. Deze kun je gemakkelijk verpotten, waardoor de boom na de Kerst in de tuin kan staan. Zo kun je er nog langer van genieten! Ga je voor een kluitloze boom? Gebruik dan een kerstboomstandaard om de kerstboom recht en stabiel neer te zetten. Alle tips voor het onderhoud van je kerstboom vind je op onze kerstpagina.

  Maak je eigen one of a kind kerstboom!

  Heb jij je droom kerstboom gevonden? Dan is het nu tijd om hem te versieren! Maak je boom compleet met de mooiste kerstdecoratie van Praxis. Van glanzende kerstballen tot zwierige kerstslingers en sfeervolle kerstverlichting: jouw echte kerstboom wordt het pronkstuk in de kamer. Zie jij de traditionele kerstboom niet zo zitten? Met Praxis kun je ook je eigen unieke kerstboom maken van steigerhout of kaarten. Niet alleen leuk om te maken, maar ook nog eens zeer eenvoudig. Je familie en vrienden zullen onder de indruk zijn! Doe inspiratie op met onze klus tips. Hieronder vind je vier ideeën voor het zelf maken van een kerstboom.