Filteren

3 producten

  Keramische tuintegel Cimento Grey 61x61cm 0,37m²
  Op bestelling
  Keramische tuintegel Cimento Grey 61x61cm 0,37m²
  Keramische tegels

   Voordelige keramische tegels bestellen voor ieder terras

   Ga je aan de slag met het bestraten van de tuin, het terras of wil je een garagepad een moderne look geven, kijk dan in ons aanbod om stevige keramische tegels voor buiten te kopen. De tegels die wij aanbieden zijn niet alleen mooi in structuur en groot in 60x60 formaat, ze zijn ook verkrijgbaar in prachtige antracietkleuren zodat ze helemaal passen bij de inrichting van de moderne tuin van nu. Natuurlijk kan je deze keramische tegels kopen en afhalen in een van onze Praxis filialen, maar als je van gemak houdt, dan kan je ze ook via onze webshop gewoon bij je thuis te laten bezorgen!

   Moderne en praktische tuininrichting met terrastegels van keramiek

   Wie houdt van een onderhoudsarm terras, kiest het beste voor een bestrating met keramische tegels. Niet alleen is je pad of terras door het grote formaat van de tegels in korte tijd gelegd, deze keramische tegels zijn zo goed bestand tegen vocht, vuil en weersinvloeden, dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Door de hoogwaardige kwaliteit behouden ze de komende jaren altijd hun kleur en doordat ze weinig poreus zijn heb je de tegels ook zo weer schoon. En of je ze nu gebruikt voor het leggen van een tuinpad naar de voordeur, je bestraat er je oprit mee of je wilt een zitplek tegelen voor in de achtertuin, ze geven je huis en tuin meteen een moderne look.

   Tegels en klinkers eenvoudig bestellen en bezorgen via Praxis

   Bij Praxis kan je niet alleen voordelig keramische tegels kopen of stenen, klinkers en grind om je tuin tebestraten, we hebben ook alle gereedschappen en materialen voor je om deze klus van A tot Z aan te pakken. Zo kan je bij ons ook alle machines huren om deze zware tegels te verplaatsen en aan te trillen. En natuurlijk verkopen we ophoogzand, worteldoek om onkruid geen kans te geven onder de tegels, en je vindt in onze winkel verschillendeopsluitbanden waarmee je het tegelwerk netjes kunt afwerken. Uiteraard kan je al deze artikelen online bestellen en direct afhalen in een van onze Praxisfilialen, maar het is natuurlijk nog praktischer om deze zware artikelen door ons bij jou thuis te laten bezorgen. En door nog even onze tips & tricks over keramische bestrating door te nemen kan deze klus vast niet misgaan!