Filteren

23 producten

  Central Park gasbarbecue Salta 13,5 kW zwart
  Central Park gasbarbecue Salta 13,5 kW zwart
  37% korting
  Gasbarbecue

  Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

  Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
  Central Park gasbarbecue Viva
  Central Park gasbarbecue Viva
  Gasbarbecue

   Gas BBQ kopen bij Praxis

   Zoek gezelligheid op in het woordenboek, staat barbecueën daar als definitie. Steek een Praxis barbecue aan en geniet van de zwoele zomermaanden. Wil je de hele zomer heerlijk genieten op je loungeset en eten van de barbecue? Maar heb je geen zin in iedere avond met houtskolen en aanmaakblokjes in de weer te gaan? Of  eindeloos te wachten tot je barbecue eindelijk op temperatuur is? Dan is een gas BBQ van Praxis wat voor jou. Een gasbarbecue is namelijk in een mum van tijd heet genoeg om een heerlijk maal te bereiden. Het enige wat je doet, is de juiste temperatuur instellen, je grilt je maal met perfectie. Bij Praxis is het assortiment groter dan alleen gasbarbecues. Benieuwd naar de verschillende soorten? Kijk dan eens bij alle barbecues van Praxis. Ben je er nog niet helemaal uit welke BBQ bij je past? Praxis geeft koopadvies over barbecues. 

   De voordelen van een gasbarbecue

   Een gas BBQ is perfect voor veelvoudige barbecuer. Een Praxis gasbarbecue is in tegenstelling tot een traditionele houtskool barbecue snel op temperatuur. Ook hoef je niet aan de slag met aanmaakblokjes. Zo kan er dag in dag uit gebarbecued worden. Een gas BBQ heeft dan ook veel voordelen. Het schoonmaken van je barbecue kan een vervelende klus zijn. Een gas BBQ van Praxis hoef je vrijwel niet schoon te maken dat scheelt weer tijd en schoonmaakkosten. Door het grillen op een gas BBQ mist wel de rokerige smaak aan je diner. Dit is natuurlijk wel kenmerkend en het lekkere van barbecueën. Geen nood Praxis heeft het antwoord. Het grillen op je gas BBQ kun je combineren met een rookbox. Rookboxen kun je vullen met kruiden om die heerlijke rokerige smaak te geven aan je barbecue creaties. 

   Welk gas gebruik ik voor mijn gas BBQ?

   Voor het barbecueën op een gasbarbecue van Praxis kun je twee soorten gas gebruiken. Maar welk gas past het beste bij je gas BBQ? Je kunt namelijk zowel propaangas als butaangas gebruiken voor het aansteken van een gasbarbecue van Praxis. Praxis raadt propaangas aan voor het aansteken van een gas BBQ. Dit omdat propaan een buitengas is dat pas bij min 40 graden bevriest en een hogere uitgangsdruk heeft dan butaan. Overstappen van het één naar het ander kan verder gewoon.

   Gasbarbecue aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

   Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige gas BBQ kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige gas BBQ aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina!