Professioneel barbecueën met onze gasbarbecues

Hou jij ook zo van gezellig barbecueën? Wil je eigenlijk de hele zomer heerlijk genieten in je loungeset en eten van de barbecue? Maar heb je geen zin in iedere avond in de weer met aanmaakblokjes en eindeloos wachten tot je barbecue eindelijk op temperatuur is zoals bij een houtskoolbarbecue of een betonnen barbecue? Dan is een gas barbecue precies wat je nodig hebt. Geen gedoe met het aanmaken van jouw buitenkeuken, want je draait gewoon het gas aan. En je kunt gelijk beginnen met grillen, op exact de juiste temperatuur voor wat jij wilt klaarmaken. Dat maakt het pas echt gemakkelijk om heel vaak van de bbq te eten, ook als het geen weer is om in de tuin te zitten! Ben je er nog niet helemaal over uit welke barbecue het beste bij je past? Bekijk dan alle voordelen van de soorten barbecues die wij hebben in het assortiment.

De gasbarbecues van Praxis

Heb je onze gasbarbecues al online bekeken? Bij Praxis heb je niet alleen in de winkel alle keuze, maar online kun je ook iedere gasbarbecue, die we hebben bekijken en de specificaties nalezen. Wij hebben compacte gasbarbecues van bijvoorbeeld Weber of Landmann voor je. Maar ook als je een echte buitenkeuken, een grote gasbarbecue wilt kopen, zit je goed bij ons. We hebben ruime keuze in buitenkeukens met meerdere branders en zijbranders van bijvoorbeeld de merken Weber of Central Park. Zo vind je eenvoudig precies de bbq waarmee jij uit de voeten kunt. En ook om je barbecue te kopen, hoef je de deur niet meer uit. Want bestellen kun je gewoon op onze site!

Alles voor de gas bbq

Bij Praxis vind je niet alleen een ruim assortiment gas bbq's, je hebt ook de keus uit allerlei barbecue benodigdheden. Wil je een heuse buitenkeuken maken van je barbecue? Maak dan een ombouw voor de gas bbq. Heb je al een bijzettafel waar je alle barbecue spullen kwijt kunt? Één van onze makers maakte zijn eigen barbecue-tafel. Dat kun jij ook. 

Bestel jouw gas bbq online!

Bij Praxis kun je alles wat je nodig hebt voor je bbq gewoon online bestellen. Alles wat je hebt gekocht, bezorgen we dan netjes bij jou thuis. Dat is helemaal handig bij grote zware apparaten zoals een gas barbecue! Geen gesjouw met de barbecue die je koopt bij ons, want we bezorgen hem gewoon netjes bij jou in de tuin.