Filteren

3 producten


   Een vaste plek om te barbecueën met stenen en betonnen barbecues

   Heb je een plek in de tuin waar je een vaste barbecue wilt zetten? Met een stenen of betonnen barbecue zet je eenvoudig een mooie solide barbecue neer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Geen gedoe met het beschermen tegen regen of kou. En ook geen barbecue als sta-in-de-weg in de schuur als je hem niet gebruikt. Praxis heeft heel veel keuze voor je in mooie barbecues van steen en beton.


   Ruime keuze in stenen en betonnen barbecues

   Kijk maar eens rustig rond op onze site, je zult zien dat we barbecues van steen en beton voor je hebben in verschillende maten en uitvoeringen, maar ook bijvoorbeeld gasbarbecues en houtskoolbarbecues. We hebben barbecues van Decor en van Sunday. Of je nu van een klassieke schouw houdt, liever geen rookafvoer kiest, of een moderne betonnen barbecue helemaal bij de stijl van jouw tuin vindt passen. De juiste barbecue staat bij ons voor je klaar. De meeste stenen en betonnen barbecues zijn geschikt voor hout, houtskool en briketten, op gas barbecueën is bij een aantal ook mogelijk. Dus let daar goed op als je graag een gasbarbecue wilt. Wil je liever even komen kijken hoe de barbecue die jij mooi vindt er in het echt uitziet, dan kom je toch gewoon even langs in de winkel! Onze medewerkers staan daar ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar het kan ook dat je online al precies de barbecue hebt gevonden waar jij jezelf al achter ziet barbecueën, dan kun je deze gelijk online kopen! Op onze website vind je ook meer informatie over barbecues.

   Betonnen bbq voordelen & onderhoud

   Een betonnen bbq gaat jarenlang mee. Je plaatst 'm één keer op de gewenste plek en vervolgens geniet je er jarenlang van. Er zijn verschillende soorten en maten betonnen barbecues. Groot of klein, met een mooi mediterraans uiterlijk. Natuurlijk kun je de betonnen bbq nog schilderen. Er is speciale coating beschikbaar voor stenen bbq's. Is je stenen barbecue kapot? Praxis heeft ook reparatiemortel te koop. 


   Online jouw stenen of betonnen barbecue kopen

   Jouw nieuwe stenen of betonnen barbecue koop je heel eenvoudig online op onze site. Dat heeft natuurlijk als grootste voordeel dat we de door jou bestelde barbecue netjes bij je thuis in de tuin bezorgen. Maar dat is niet het enige voordeel van online jouw barbecue kopen. Op onze site zul je vaak leuke aanbiedingen en kortingen zien en door online te bestellen, kun je daar gelijk van profiteren.