• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Barbecue
 4. Terug naar Barbecue benodigdheden
 5. Terug naar Brikettenstarters

Brikettenstarters

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Kleurfamilie

  Diameter (mm)

  Ovenbestendig

  Vaatwasser veilig

  Werkzame lengte (mm)
  i

5 producten
Sorteren op:

Golden Flame aanmaakblokken groot - 6 stuks

Golden Flame aanmaakblokken groot - 6 stuks

Brikettenstarters

6,

29

Veilig barbecueën met een brikettenstarter

Op een warme zomerdag geniet je het liefst van sappige hamburgers en geroosterde groentes van de grill. Hoe vaak je ook hebt gekookt op de barbecue, je mag de veiligheid nooit uit het oog verliezen. Het vuur en de warmte van een bbq blijven gevaarlijk, zeker voor kleine kinderen. Je geniet onbezorgd van een heerlijke maaltijd in de achtertuin met de professionele brikettenstarters van Praxis. Je steekt de barbecue gemakkelijk en veilig aan en je voorkomt narigheden.

Eenvoudig in gebruik

Of je nu een ervaren chef bent of pas voor het eerst gaat grillen, iedereen kan een brikettenstarter gebruiken. Leg een aantal aanmaakblokjes op het rooster. Steek de blokjes aan. Vul de starter met briketten en plaats deze over de brandende blokjes. Heb je geen aanmaakblokjes in huis? Vul je brikettenstarter met oude kranten en leg de briketten hier bovenop. Wacht tot de briketten helemaal grijs zijn geworden. Het hitteschild houdt de warmte tegen. Het handvat wordt niet warm en je kunt de starter veilig vasthouden zonder je vingers te branden. De starter is zo ontworpen dat de briketten in een mum van tijd heet worden. Je kunt dus heel snel aan de slag met het grillen van hamburgers en het roosteren van groentes op de grill. Verdeel de briketten over de barbecue en je bent klaar om te koken!

Brikettenstarter online kopen

Of je nu een houtskool barbecue, een tafel bbq of een betonnen barbecue hebt: bij Praxis vind je altijd de starter die bij jouw bbq past. Denk je erover een brikettenstarter te kopen? Selecteer de beste starters online en je profiteert altijd van een mooie aanbieding. Bekijk ook eens het uitgebreide assortiment barbecue accessoires, houtskool en bbq gereedschap! Je hoeft de deur niet meer uit, alle artikelen gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.