Sfeerhaarden voor de koude dagen

 

Wil je een sfeerhaard in huis, maar weet je er nog niet veel vanaf? Wij helpen je graag op weg!

Lekker warm in huis met een sfeerhaard

Wil je tijdens de donkere dagen kunnen genieten van de gezelligheid van een open haard maar heb je geen schoorsteen of geen zin in gedoe met haardhout, roet en as dan is een sfeerhaard een perfect alternatief. Een van de grote voordelen van sfeerhaarden is dat je ze heel gemakkelijk aandoet en gelijk kunt genieten van je eigen vuurtje. Bij Praxis hebben we verschillende stijlen bio-ethanol en elektrische sfeerhaarden. Zo vind je een haard die precies bij jou past.

Bekijk alle sfeerhaarden

 

De verschillende soorten sfeerhaarden

Welke sfeerhaard past het beste bij jou en waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een sfeerhaard? Wij helpen je graag op weg!

Bio-ethanol

De bio-ethanol sfeerhaard is op dit moment de meest verkochte sfeerhaard. Bio-ethanol is een schone, zuivere brandstof en is vrijwel geurloos. Hoewel de haard geen roet afgeeft is het wel noodzakelijk altijd te ventileren. Het raam op een klein kiertje is vaak al voldoende.

De bio-ethanol sfeerhaard heeft veel voordelen. Doordat je geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebt is het overal in het huis te plaatsen. Ook hebben ze bijna allemaal een regelbare brander en geeft het veel warmte af. Ideaal dus voor de koude, winterse dagen.

Elektrisch

De laatste jaren is de elektrische sfeerhaard sterk in opkomst. De moderne haarden geven een zeer levendig en levensecht "vlammenspel", soms met rook bestaande uit waterdamp. Ook geeft de elektrische sfeerhaard vaak wat warmte af.

Een groot voordeel is dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard is klaar voor gebruik. Toch worden ook deze modellen vaak weer ingebouwd in een passende schouw of schoorsteenmantel om zo een extra sfeervol middelpunt van de woonkamer te krijgen.

Top 5 verschillende sfeerhaarden

Bekijk hieronder de top 5 sfeerhaarden. Ben je benieuwd naar al onze sfeerhaarden?


Services voor sfeerhaarden

Thuisbezorgen

Laat je producten thuisbezorgen. Dat scheelt een hoop gedoe!

 

Direct antwoord op je vragen

Op voordemakers.nl krijg je direct antwoord op je klusvraag.

Gereedschap verhuur

Het juiste gereedschap niet in huis? Je kunt ook gereedschap huren!