Filteren

 • Type
 • Breedte (cm)
 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Hoogte (cm)
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Diepte (cm)
 • Geschikt voor grootte ruimte
 • Met aan/uit-schakelaar
 • Met afstandsbediening
 • Methode van plaatsen
 • Materiaal
 • Type materiaal
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie vaak ook terug onderaan de productpagina's.
 • Kleurfamilie
21 producten

XARALYN schouwombouw Elda
XARALYN schouwombouw Elda
Sfeerhaarden
XARALYN schouwombouw Adra
XARALYN schouwombouw Adra
Sfeerhaarden
Manor House inbouwhaard Dorian met WiFi
Tijdelijk uitverkocht
Manor House inbouwhaard Dorian met WiFi
Sfeerhaarden
Manor House inzethaard Jesse
Tijdelijk uitverkocht
Manor House inzethaard Jesse
Sfeerhaarden
Manor House inbouwhaard Oxford met WiFi
Tijdelijk uitverkocht
Manor House inbouwhaard Oxford met WiFi
Sfeerhaarden
Manor House schouwombouw Liam 110x95x34cm wit
Tijdelijk uitverkocht
Manor House schouwombouw Liam 110x95x34cm wit
Sfeerhaarden
Manor House schouwombouw Liam 110x95x34cm zwart
Tijdelijk uitverkocht
Manor House schouwombouw Liam 110x95x34cm zwart
Sfeerhaarden

  Een sfeerhaard kopen voor het échte haard-gevoel

  Goede verwarming is geen overbodige luxe. Wil je een sfeerhaard kopen die perfect past bij jouw woonkamer? Bij Praxis vind je allerlei verschillende sfeerhaarden. Afhankelijk van de plek waar je hem plaatst, heb je keuze uit een inbouw sfeerhaard of een losstaande sfeerhaard. Heb je geen rookkanaal? Kies dan voor een elektrische sfeerhaard. Eén van de grote voordelen van een elektrische sfeerhaard is dat je de haard gemakkelijk aan of uit zet. Geen gedoe meer met smeulend hout dus. Wel zo veilig! Naast sfeerhaarden koop je bij Praxis ook alles voor het onderhoud en brandstof om de haard te laten branden. 

  Een schouwombouw die past bij jouw sfeerhaard

  De perfecte inbouw sfeerhaard wil je zo mooi mogelijk plaatsen. Met een schouwombouw van Praxis is dat snel gepiept. Je sfeerhaard plaats je zo netjes in bijvoorbeeld je woonkamer. Je hebt keuze uit een klassieke of moderne style. Welke jij kiest, hangt natuurlijk af van jouw interieur. Extra tip: de schouwombouw kun je ook gebruiken als tv meubel. Hierdoor creëer je extra ruimte in de kamer en geniet je tijdens het tv kijken ook nog eens van een knus haardvuurtje. 

  Sfeerhaarden voor binnen en buiten

  Wil je een sfeerhaard kopen voor binnen of buitenshuis? Bij Praxis zijn er verschillende soorten sfeerhaarden waardoor jij er altijd knus bij zit. Wil je graag buiten op het terras een sfeerhaard? Kies dan voor een vrijstaande sfeerkachel. Voor buitenshuis hebben we ook vuurkorven en terrasheaters om je aan te warmen. Op zoek naar een sfeerhaard voor binnen? Met een inbouw of vrijstaande haard voorzie je  binnenshuis de kamer van een ultieme sfeer. De meeste inbouw elektrische sfeerhaarden werken met een afstandsbediening waardoor jij vanuit je luie stoel jouw haard kunt bedienen. 

  Een elektrische sfeerhaard of met bio ethanol

  Met een elektrische sfeerhaard geniet je van een nep haardvuur wat niet van echt te onderscheiden is. Je bedient het vuur met een afstandsbediening of schakelaar waardoor je binnen een handomdraai geniet van een heerlijk haardvuur. Moet je weg of ga je slapen? Dan zet je de haard simpelweg uit. Zo haal je toch de gezelligheid in huis, maar hoef je je niet zorgen te maken over een smeulend haardvuur. Wil je toch liever een sfeerhaard kopen waarin je een echte vlam aan zet? Dan is een sfeerhaard met bio ethanol iets voor jou. Er brandt echt vuur in de sfeerhaard, maar er is geen rookkanaal nodig. Dankzij de keramische steen in de sfeerhaard ontstaat er een mooi gele vlam, zo creëer je een warme open haard gevoel zonder dat je in de rook zit. Een sfeerhaard op bio-ethanol is voorzien van een veiligheidssysteem waardoor deze gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik is. 

  Sfeerhaard aanbieding

  Bij Praxis hebben wij regelmatig mooie aanbiedingen en speciale acties op sfeerhaarden. De aanbieding herken je aan het kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de sfeerhaard aanbieding van deze week is. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Zo kun je bij Praxis altijd voordelig een sfeerhaard kopen.