De mooiste kerstbomen bij Praxis

Bij Praxis zijn we helemaal klaar voor de feestdagen. Zoek alvast de allermooiste kerstboom uit bij ons. Elk jaar weer hebben we weer volle en naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Dat komt omdat elke boom speciaal voor ons geteeld, gezaagd en gecontroleerd is. Echte kerstbomen verkopen we alleen in de winkel. Ben je op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Deze vind je ook online. Zo maak jij er een prachtige kerst van.

Echte kerstbomen, voor het echte kerstgevoel!

Je stapt je huis binnen en de heerlijke dennengeur verwelkomt je. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. Bij Praxis kun je terecht voor echte kerstbomen in pot of gezaagd. Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken. Welke neem jij in huis?


Nordmann kerstboom
Abies nordmanniana

Een sfeervolle klassieker. De Nordmann kerstbomen hebben stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. Hij heeft een mooie groene kleur en is zowel in pot als gezaagd verkrijgbaar.

Bekijk alle Kerstbomen


Blauwspar in pot
Picea Pungens Glauca

De blauwspar heeft een sierlijke piramidevorm en stevige takken die zware kerstballen en andere decoratie goed aankunnen. De boom is blauw, heeft scherpe naalden en valt niet uit.

Bekijk alle Blauwsparren in pot


Fraserspar in pot
Abies Fraseri

Een prachtige boom vol stevige takken met zachte naalden die niet prikken. Een ideale boom om te decoreren. Daarbij brengt hij ook nog eens een heerlijke dennengeur in huis voor het echte kerstgevoel.

Bekijk Frasersparren in pot


Servische spar in pot
Picea Omorika

De Servische spar heeft een sierlijke, smalle piramidevorm en past daardoor ook in kleinere ruimtes. De boom heeft glimmende naalden met een zilvergrijze onderzijde.

Bekijk de Servische spar in pot

Ook de mooiste kunstkerstbomen vind je bij Praxis

Liever iets minder onderhoud en wat meer gemak? Dan is een kunstboom een geweldige keuze. Er is geen uitval van takken en je kunt je boom helemaal zelf de vorm geven die jij mooi vindt. Spreid takken uit voor een grote, volle boom of houd ze dicht bij elkaar voor een smalle boom. Een kunstboom wordt zo een echte kunst.


Central Park kunstkerstboom
Canadian Deluxe

Deze traditionele kunstkerstboom is klassiek groen en 150 cm groot. Hij beschikt over een metalen voet, is vlamvertragend en is geschikt voor binnen.


Central Park kunstkerstboom
Highland

Hoe groot wil jij je boom hebben? Deze klassieke, groene kunstboom is verkrijgbaar van 150 cm tot wel 240 cm. Ook is hij vlamvertragend en komt hij met metalen voet.


Central Park kunstkerstboom
Gotland

Deze kunstkerstboom oogt als een echte boom met zijn natuurlijke takken en haalt gegarandeerd de echte kerstsfeer in huis. Hij komt met plastic voet en is vlamvertragend.