Kerstbomen bij Praxis

Elk jaar weer kan je bij Praxis terecht voor volle, donkergroene en zeer naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Dat komt omdat elke boom speciaal voor ons geteeld, gezaagd en gecontroleerd is. Rechtstreeks van familiekwekers. Praxis is niet voor niets de nummer 1 in kerstbomen!

De mooiste echte kerstbomen koop je vanaf 27 november bij jouw dichtstbijzijnde Praxis winkel.

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel 

Echte kerstbomen, voor het echte kerstgevoel!

Je stapt je huis binnen en de heerlijke dennengeur verwelkomt je. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. Bij Praxis kun je terecht voor echte kerstbomen in pot of gezaagd. Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken. Welke neem jij in huis?

Bekijk alle echte kerstbomen


Nordmann kerstboom

Een sfeervolle klassieker. De Nordmann kerstbomen hebben stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. Hij heeft een mooie groene kleur en is zowel in pot als gezaagd verkrijgbaar.

Bekijk alle Nordmannen


Blauwspar Picea Pungens in pot

De blauwspar heeft een sierlijke piramidevorm en stevige takken die zware kerstballen en andere decoratie goed aankunnen. De boom is blauw, heeft scherpe naalden en valt niet uit.

Bekijk de Blauwspar in pot


Fraseri in pot

De Fraseri is een volle, sfeervolle boom met heerlijk geurende takken.

Bekijk de Fraseri in pot


Omorika in pot

Deze Servische spar heeft een sierlijke, smalle piramidevorm en past daardoor ook in kleinere ruimtes. De boom heeft glimmende naalden met een zilvergrijze onderzijde.

Bekijk de Servische spar in pot

Ook de mooiste kunstkerstbomen vind je bij Praxis

Liever iets minder onderhoud en wat meer gemak? Dan is een kunstboom een geweldige keuze. Er is geen uitval van takken en je kunt je boom helemaal zelf de vorm geven die jij mooi vindt. Spreid takken uit voor een grote, volle boom of houd ze dicht bij elkaar voor een smalle boom. Een kunstboom wordt zo een echte kunst.

Bekijk alle kunstkerstbomen


Central Park kunstkerstboom Canadian Deluxe

Deze traditionele kunstkerstboom is klassiek groen en 150 cm groot. Hij beschikt over een metalen voet, is vlamvertragend en is geschikt voor binnen.

Shop deze kunstkerstboom


Central Park kunstkerstboom Highland

Hoe groot wil jij je boom hebben? Deze klassieke, groene kunstboom is verkrijgbaar van 150 cm tot wel 240 cm. Ook is hij vlamvertragend en komt hij met metalen voet.

Shop deze kunstkerstboom


Central Park kunstkerstboom Premium

Met deze Premium kunstkerstboom maak je een magische sfeer in huis. Deze boom van 180 cm is bijna niet van een echte boom te onderscheiden. De boom komt inclusief metalen voet.

Shop deze kunstkerstboom


Central park kunstkerstboom groen

Deze mooie, echt ogende kunstkerstboom van Central Park heeft een hoogte van 180cm en komt inclusief metalen voet.

Shop deze kunstkerstboom

Kom je naar onze kerstmarkt?

Zin om in de stemming te komen voor de feestdagen? In verschillende Praxis filialen organiseren we een kerstmarkt vol inspiratie. Van kerstverlichting tot decoratie en van kerstbomen tot de leukste doe-het-zelf-projecten. Winkel veilig en sociaal, kom zoveel mogelijk alleen, doordeweeks en in de ochtend.

Vind een Praxis kerstmarkt bij jou in de buurt

Nog meer kerst

Kun je ook geen genoeg krijgen van kerst? Of ben je benieuwd hoe je een kerstboom zo lang mogelijk mooi houdt? Lees meer over de verzorging van je boom of doe inspiratie op met de laatste kersttrends. Fijne feestdagen!


Zo verzorg je een kerstboom

Lees meer


Shop de mooiste kerstartikelen

Bekijk alle kerstartikelen


Doe nog meer kerstinspiratie op

lees meer