Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Werk- en veiligheidskleding
 4. Terug naar EHBO

EHBO

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Verkocht door

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Prijs (€)

  tot
5 producten
Sorteren op:
i

Technosafety EHBO set - DIN 13157 - Verbanddoos

Technosafety EHBO set - DIN 13157 - Verbanddoos

Thuisbezorgd

41,

95

De voordelen van het gebruik van EHBO materialen bij jouw klus!

Deze afkorting betekent Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het verlenen van de juiste eerste hulp bij een ongeluk is erg belangrijk. Vooral bij het klussen zit een ongeluk in een klein hoekje, helemaal zonder veiligheidskleding. Van een tik met een hamer op je vinger tot een uitstekende spijker die ongelukkig terecht komt, er kan altijd wel iets gebeuren. Zelfs een flinke splinter kan voor erg veel ongemak zorgen. Door altijd een eerst hulp kit bij de hand te hebben zorg je er voor dat je goed bent voorbereid en in staat bent om snel en correct te handelen. Dit heeft als groot voordeel dat je snel kunt voorkomen dat de verwonding erger wordt en vaak snel weer aan de slag kunt met jouw klus. Een eerste hulp kit kun je ook met korting kopen. Via onze nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van de beste deals.

Waar gebruik ik EHBO materialen voor en wat gebruik ik er bij?

In een verbanddoos zitten meerdere materialen waarmee je jouw wondjes kunt verzorgen. Een aantal onderdelen die in vrijwel elk pakket zitten zijn; - Pleisters: Voor het afdekken van kleine wondjes. - Een driekante doek: Soms dient de arm bij verwondingen hoger te blijven dan het hart in verband met de bloeddoorstroming. Een driekante doek zorgt er voor dat de arm hoog blijft zonder dat je deze telkens omhoog moet houden. - Jodium: Dit ontsmettingsmiddel zorgt er voor dat wonden schoner worden. - Alcohol doekjes: Hiermee kun je kleine wondjes snel schoon maken. - Een steriel gaasje: Om de wonden mee af te dekken op een schone manier.  - Verband: Om het steriele gaasje op zijn plek te houden.

Hoe voer ik mijn klus uit met EHBO materialen van Praxis?

Zorg dat de verbanddoos op een duidelijk zichtbare plek staat en dat je deze snel kunt pakken wanneer hij nodig is. Voor het juiste gebruik van de materialen in deze verbanddoos dien je de handleiding goed door te lezen of je te verdiepen in het verlenen van eerste hulp. Betrouwbare informatie hierover kun je vinden op de site van het rode kruis. Heb je zelf geen tijd om uw klus uit te voeren? Onze montageservice kan je een helpende hand bieden bij veel soorten klussen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten