Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Veiligheid
 4. Terug naar Brandbeveiliging
 5. Terug naar Rookmelders

Rookmelders

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Verkocht door

  Inclusief accu/batterij

  Geluidsdrukniveau

  Energiebron

  Type melder

  Kleurfamilie

  Minimale beoordeling

  Serie
  i

  Met Wi-Fi

  Methode van plaatsen

  Kortingsacties

232 producten
Sorteren op:
i


Alecto rookmelder met 10 jaar batterij SA-110 wit

Alecto rookmelder met 10 jaar batterij SA-110 wit

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

19,

99

15,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 10

Rookmelders koop je bij Praxis

Rookmelders kunnen van levensbelang zijn bij een brand. Het is belangrijk dat iedereen tijdig gealarmeerd wordt wanneer er brand uitbreekt zodat de brand op tijd geblust kan worden, de brandweer ingeschakeld kan worden en iedereen in je huis zich bewust is van de situatie. De meeste rookmelders werken op batterijen en de geven op tijd aan als de batterij leeg raakt, zorg dat je je rookmelder dus tijdig vervangt! Naast rookmelders hebben wij ook koolmonoxidemelders in ons assortiment. Het is belangrijk om een koolmonoxide melder in je huis te hebben. Koolstofmonoxide is namelijk geurloos, maar met een melder hoor je een alarm wanneer de waarden in de lucht te hoog zijn. 

Kies een rookmelder die aansluit bij jouw situatie

Heb je een huis met meerdere verdiepingen? Dan is het bijvoorbeeld handig te kiezen voor koppelbare rookmelders zodat je - ook wanneer je op zolder bent - direct op de hoogte bent bij brand op de beneden etage. Ben je vaak van huis? Dan is een slimme rookmelder voor jou misschien wel de beste keuze! Hierbij krijg je op je smartphone een melding wanneer de rookmelder iets detecteert en kun je hier vanaf een afstand op schakelen door de brandweer in te schakelen! Bij Praxis bieden we een ruim assortiment rookmelders, zoals Alecto rookmelders en Nest rookmelders.

Een veiliger huis met brandbeveiliging van Praxis

Met een rookmelder van Praxis maak je je huis veiliger. Je wil natuurlijk dat jouw huis en familie goed beveiligd zijn in het geval dat er ooit brand uitbreekt. Zorg daarom dat je een plan voor brandbeveiliging maakt, dat volgens de regels van brandexperts in elkaar zit. Sommige brandbeveiliging is vanzelfsprekend. In de keuken heb je een blusdeken nodig om een mogelijke vlam in de pan in de kiem te smoren. In de buurt van apparatuur die mogelijk koolmonoxide produceert zoals een koelkast, installeer je een koolmonoxidemelder op de juiste hoogte. Bovendien is het belangrijk te zorgen voor goede rookmelders en brandblussers waar je deze nodig hebt. Zorg dat je op elke verdieping een brandblusser hebt, net als rookmelders op elke verdieping, en in slaapkamers en gangen.

Kom langs in de winkel of bestel eenvoudig online

Online bestellen of langskomen in de winkel, de keuze is aan jou. Als je het perfecte product hebt gevonden, kun je eenvoudig online een rookmelder bestelling plaatsen en deze thuis laten bezorgen. Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan ons online productadvies waarin we je graag uitleggen welk product je in welke situatie nodig hebt. Als je persoonlijk advies nodig hebt, ben je natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels. Daar staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten