Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte
  • Diepte
  • Gewicht
  • Hoogte
  • Kleur
  • Lengte

Hijsbanden kopen bij Praxis

Goede hijsbanden zijn gemaakt van stevig materiaal zoals polyester waarmee zware gewichten tot wel 2000 kilo kunnen worden gedragen. De beste hijsbanden hoeven niet altijd duur te zien. Daarom kan je bij Praxis kiezen uit een breed assortiment hijsbanden waarmee zelfs de zwaarste sjouwklussen gemakkelijk worden. De hijsbanden die je kan kopen, zijn gemaakt van stevige materialen waaronder kwalitatief sterk polyester. Doordat de hijsbanden vaak dubbelgestikt zijn, bieden ze extra veel weerstand zodra er grote gewichten omhoog getakeld worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je goederen niet kapot vallen maar ook dat hijs en sjouwwerken op een veilige manier kunnen worden gedaan. Door gebruik te maken van goede hijsbanden of steekwagens van Praxis zal hijsen en sjouwen geen enkel probleem meer zijn.

Hijsbanden in combinatie met takels

De hijsbanden van Praxis zijn niet alleen de goedkoopste maar ook de beste. Dit heeft er allemaal mee te maken omdat je met de hijsbanden die je hier kan kopen, kunnen worden gebruikt in combinatie met de meest professionele takels. De hijsbanden zijn makkelijk te bevestigen aan de takels zodat deze op een makkelijke manier te zijn gebruiken tijdens bijvoorbeeld het verhuizen. Als je op de juiste manier wilt hijsen dan kan je deze kopen in combinatie met de FERM elektrische kabeltakel LHM1011 500W. Deze professionele takel kan worden gebruikt om zware materialen omhoog te takelen op een veilige en makkelijke manier. Verhuizen zal voortaan niet meer moeizaam verlopen en je hoeft geen zware dingen meer te tillen door touwen bij elkaar te binden, wat weer de veiligheidsrisico's met zich meebrengt. Met de goedkope maar wel goede hijsbanden van Praxis is elke draagklus zo geklaard.

Hijsbanden bekijken

De beste hijsbanden hebben wij nu opgenomen in ons assortiment zodat je deze online kunt bekijken en bestellen. Dit is makkelijk doordat je met een enkele druk op de knop de beste hijsbanden in je winkelmandje plaatst waarmee je vervolgens de bestelling definitief kan maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat je eerst nog wat antwoorden op je vragen wilt hebben. In dit geval kan je altijd contact opnemen met onze Klantenservice of langskomen in een van onze filialen. Ook daar staan onze vakkundige medewerkers je graag te woord en voorzien zij je van vakkundig advies. Afhankelijk van je wensen met betrekking tot bestellen, kan het op beide manieren geschieden.