Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Installatiemateriaal
 4. Terug naar Pompen

Pompen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Binnen/buitengebruik
  i

  Verkocht door

  Kleur

  Energiebron aangedreven gereedschap

  UV-bestendigheid
  i

  Weerbestendig

  Prijs (€)

  tot
1 product
Sorteren op:
i

Saninstal handpomp type 2 gietijzer

Saninstal handpomp type 2 gietijzer

Te bestellen in winkel

84,

99

De voordelen van het gebruik van pompen bij jouw klus!

Een waterpomp zorgt er voor dat water een vastgestelde route vormt. Dit kan een circulatie zijn, maar ook een afvoerrichting. de meeste van onze waterpompen zijn in te delen in drie groepen. Circulatiepompen: Circulatiepompen zorgen er voor dat het water telkens rond gaat. Hierdoor blijft het water in beweging en wordt het niet oud. Deze technieken worden vaak toegepast op plekken waar het van groot belang is dat het water vers blijf. Bijvoorbeeld een vijver. Hier heb je ook speciale vijverpompen voor. Condenswaterpomp: Een condenswaterpomp wordt aangesloten op de CV ketel en is relatief goedkoop. Een condenswaterpomp zorgt er voor dat condenswater van de Hr-ketel naar het riool wordt afgevoerd wanneer er geen gewone afvoer mogelijk is. Sanitaire afvoer: Op boten is vaak een toilet aan boord met een sanitaire afvoer. Dit houdt in dat het vieze wc water wordt afgevoerd via buizen naar een vuilwatertank. Wanneer de boot aanmeert in een haven dient deze tank te worden geleegd door middel van een slang die het water uit de tank zuigt en geleid naar het riool.

Waar gebruik ik pompen voor en wat gebruik ik er bij?

Deze machines kunnen door druk zorgen voor watercirculatie, waterafvoer of watertoevoer. Watercirculatie: Watercirculatie houdt in dat het water rond gaat en op dezelfde plek weer terug komt. Waterafvoer: Waterafvoer betekent dat het water wordt afgevoerd en niet terug komt op de oorspronkelijke plek. Watertoevoer: Bij watertoevoer wordt het water naar een eindpunt toe geleid, van waar het niet meer terug gaat. Een voorbeeld hiervan is het water dat in de douche komt. Hierbij komt het vieze douchewater niet meer in aanraking met het schoon aangevoerde water. Ben je nog een zoek naar een geschikte waterpomp voor een klein budget? Zorg dan dat je op de hoogte blijft van onze aanbiedingen door regelmatig te kijken op onze actiepagina. Hier vindt je alle acties en aanbiedingen. Natuurlijk kun je jezelf ook inschrijven voor de Praxis nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Hoe voer ik mijn klus uit met pompen van Praxis?

Het installeren van de machine kan erg lastig zijn. Daarom is er altijd een uitgebreide handleiding beschikbaar om te bestuderen. Kom je er dan nog steeds niet uit, dan kun je natuurlijk altijd even met ons bellen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten