1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Profielen & platen
 5. Terug naar Profielen

Profielen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Afwerking

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleur

  Serie
  i

  Toepassing

815 producten
Sorteren op:

3M inox klevende drempel 30mm/83cm

Alleen online

3M inox klevende drempel 30mm/83cm

Profielen

4,

69

Profielen koop je bij Praxis

Op zoek naar profielen? Voor het perfect afwerken van een overgang of afsluiten van een naad bestel je eenvoudig en online profielen bij Praxis. De hoeken van je wanden bescherm je met een hoekprofiel. Met een ruim assortiment aan lengtes, diktes en materialen is elk profiel zo geleverd.

Van U-profiel tot hoekprofiel

Voor profielen ben je bij Praxis aan het juiste adres. Voor elke klus hebben wij de juiste profiel. U-profielen zijn geschikt om een plaat tussen de bevestigen en zo een scheidingswand te creëren. Hoekprofielen dichten het gat tussen twee haaks gemonteerde planken of schotten of beschermen je stucwerk op kwetsbare hoeken. Voor de overgang van laminaat tussen twee ruimtes koop je dan weer een T-profiel. Zoals je ziet, de toepasmogelijkheden van profielen zijn eindeloos.

Elk materiaal voor de juiste afwerking

Zoveel soorten profielen, en dan ook nog eens in alle soorten materialen. Hoe kies je het juiste materiaal? Aluminium profielen hebben een mooie glans en staan erom bekend heel stevig te zijn en lang mee te gaan. Ideaal voor verstevigende bouwklussen. Ga je de profiel buiten gebruiken? Kies van voor een staalprofiel dat verzinkt of gegalvaniseerd is. Zo geniet je het langst van je eigen klus. Kunststofprofielen daarentegen zijn weer geschikt voor binnenshuis. Ter afwerking van de kozijnen, vensterbanken of de trap.