Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Meetgereedschap
 5. Terug naar Schuifmaten

Schuifmaten

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Merken

  Verkocht door

  Met digitale display

  Materiaal

  Kleur

  Zelfnivellerend

  Nauwkeurigheidsgraad

  Afwerking

  Minimale beoordeling

13 producten
Sorteren op:
i

Sencys schuifmaat 150mm

Sencys schuifmaat 150mm

Thuisbezorgd / Ophalen

21,

99
Baseline schuifmaat 15cm

Baseline schuifmaat 15cm

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

19,

99
Bahco Voelermaat 0.05 tot 1.0mm (20-delig)

17%

korting

Bahco Voelermaat 0.05 tot 1.0mm (20-delig)

Thuisbezorgd

18,

42

15,

23

Schuifmaten voordelig online bestellen via Praxis

Bij klussen gaat het vaak om precisiewerk en dat weten vakmannen in de bouw en meubelmakerij maar al te goed. Meetgereedschap, zoals een handige schuifmaat, duimstok of waterpas is dan ook voor iedere professional én klusser onmisbaar. Hiermee meet je op een handige manier binnenmaten, buitenmaten en dieptematen op. Zorg dus dat je altijd een exemplaar bij de hand hebt in de gereedschapskist want je zult merken hoe vaak je hem nodig zult hebben, bijvoorbeeld voor het opmeten van de diameter van een stuk schroefdraad. Bij Praxis kan je voordelig verschillenden modellen schuifmaten en schuifpassers kopen, zoals de gewone handzame traditionele schuifmaat of schuifmaten waarmee je de maten via een analoog meetklokje kunt aflezen. We hebben ze ook in een handige digitale versie waardoor je afleesfouten tot een minimum beperkt. Welk model schuifmaat je bij Praxis ook kiest, precisie in je werk is met dit handige meetgereedschap helemaal verzekerd!

Meten is weten met een handige schuifmaat of schuifpasser

Met een schuifmaat (en hij wordt ook wel schuifpasser genoemd) kan je buitenmaten, binnenmaten en dieptematen opmeten met een zeer grotere nauwkeurigheid. Hij werkt in millimeters, en vaak ook in inches, en is dus veel preciezer in zijn meetwerk dan een duimstok, centimeter of liniaal. De twee grote schuifbekken van de schuifmaat kan je bijvoorbeeld om een moer of stuk schroefdraad leggen om de diameter of M-waarde af te lezen of je kunt met de binnenbekjes heel nauwkeurig de diameter van een boorgaatje bepalen. Het aflezen van de schuifmaat vergt vaak wel even oefening om dat je goed moet bepalen wat je beginpunt is, maar zodra je de werking eenmaal onder de knie hebt kan je als klusser vaak niet zonder dit handige gereedschap.

Koop handzaam meetgereedschap goedkoop via Praxis

Niet alleen schuifmaten vind je voordelig bij Praxis, ook voor al je andere klus- en meetgereedschap kan je prima terecht in ons uitgebreide assortiment. Natuurlijk kun je als ervaren vakman, timmerman of doe-het-zelver onze goed gesorteerde Praxis filialen bezoeken om je gereedschapskist compleet te maken, maar je kunt ook je gereedschap of ijzerwaren makkelijk online bestellen via onze webwinkel. Zo grijp je nooit mis, kan je voordelig alles voor je klus bij elkaar verzamelen en laat je de bestelling gewoon bij je thuis of op jouw klusadres bezorgen. Toch liever afhalen in de winkel om daar ook nog even inspiratie op te doen? Dan kan dat natuurlijk ook, en dan zetten we de bestelling daar voor je klaar.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten