FERM soldeerpistool /soldeerbrander SGM1006 35 min

  • Inclusief: soldeerbout - soldeerklem met loep - tinafzuiger - standaard voor soldeerbout - rol soldeertin - soldeervet - soldeerpen - reservepunt - kunststof opbergkoffer
  • Brandduur tot 35 min op één vulling
  • Veelzijdig te gebruiken voor o.a. solderen, heet snijden en aansteken van barbecues.
  • Werkt op aanstekergas en is gemakkelijk aan te vullen

Toon specificaties

toegevoegd aan je winkelwagen

FERM soldeerpistool /soldeerbrander SGM1006 35 min
FERM soldeerpistool /soldeerbrander SGM1006 35 min
alleen online
44.99
20% Praxis Plus keuzekorting35.99

Wat zijn de specificaties?

Deze FERM SGM1006 soldeerbrander is o.a. geschikt voor aansteken van barbecues, solderen, krimpen en heet snijden en daardoor zeer veelzijdig in gebruik. Deze brander werkt op aanstekergas.

De SGM1006 is een soldeerpistool en brander in één. Hierdoor kun je het soldeerapparaat voor verschillende klussen inzetten. De temperatuur is instelbaar en kan oplopen tot een openvlam temperatuur van 1300 ℃. Het soldeerapparaat werkt op basis van aanstekergas. Een volle tank heeft een gemiddelde brandduur van 35 minuten. Is je tank leeg, dan kan de soldeerbrander gemakkelijk bijgevuld worden door de vuladapter aan de onderzijde. De FERM soldeerbrander wordt geleverd in een compacte opbergkoffer inclusief diverse accessoires.

Meer weten over het verschillende soldeerapparaten van FERM? Op onze informatiepagina kun je alles lezen over de FERM soldeerapparaten en hun mogelijkheden. Klik hier om de informatiepagina te bekijken.

EAN: 8717479000869

Gewicht
0.5 kg
Lengte
4 cm
Breedte
11.3 cm
Hoogte
30.3 cm
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires