Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

 • NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines
 5. Terug naar Bovenfrezen

Bovenfrezen

Filteren

Sorteren op:
i

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Met soft start
  i

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Vermogen (W)

7 producten
Sorteren op:
i

Bosch bovenfrees POF 1200 AE 1200W

Bosch bovenfrees POF 1200 AE 1200W

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

104,

-

Decoreer hout met een bovenfrees

Met een bovenfrees bewerk je hout snel en nauwkeurig. Je maakt gemakkelijk strakke gleuven en decoratieve randen in het houtwerk. Laat de creativiteit de vrije loop en decoreer je inrichting in een handomdraai. Frees bijvoorbeeld een sleuf in de muur, met een muurfrees, of vloer om kabels netjes weg te werken. Of maak sierlijke profielranden in je tafelblad of keukenkastdeurtjes voor een decoratieve uitstraling.
 

Bovenfrezen voor elke klusser

Denk je dat bovenfrezen alleen voor professionals is? Niets is minder waar. Met de handige bovenfreesmachines van Praxis kan iedere klusjesman zo aan de slag. Houtfrezen is echter zeker niet gemakkelijk. Probeer het bovenfrezen daarom eerst op even op een stuk afvalhout voor je aan het werk gaat op waardevol materiaal. Oefening baart kunst!
 

Veilig aan het werk met bovenfrezen

Beweeg de bovenfrees altijd tegen de richting van het mes (de frees). Door met het mes mee te bewegen, kan los hout gelanceerd worden. Zorg altijd voor scherpe frezen in de machine. Vervang de messen tijdig of laat deze slijpen bij een slijperij. Alle accessoires voor je freesmachine vind je ook bij Praxis. Wil je een diepe groef frezen? Doe dit dan niet in een keer. De frees kan hierdoor ‘happen’ of de machine kan vastlopen. Heb wat geduld en bewerk het hout een aantal keer voor het beste resultaat. Bescherm je oren en ogen goed tijdens het klussen. Draag een oorkap en veiligheidsbril om beschadiging te voorkomen. Zo ben je goed beschermd tegen splinters, vuiligheid en harde geluiden. Haal altijd de stekker uit het stopcontact wanneer je de frees verwijderd of wilt vervangen. Berg de freesmachines na gebruik goed op om deze buiten het bereik van kinderen te houden.
 

Naar Praxis voor een goed advies of online kopen van een bovenfreesmachine

Je kunt bijna alle houtsoorten uitfrezen. Bij harde houtsoorten, zoals kersen- of eikenhout, bereik je het beste resultaat. Bij een zachtere soort zoals vuurhout, is de uitwerking vaak minder strak. Controleer daarom eerst altijd goed met wat voor hout je te maken hebt. Ben je niet helemaal zeker? Kom naar een van de winkels van Praxis en krijg altijd een goed advies over de bovenfrees voor jouw klus. Je vindt de beste machines bovendien vaak tegen hoge kortingen in de aanbieding. Heb jij jouw perfecte bovenfrees al gevonden? Bestel deze dan op praxis.nl. Wanneer je de bovenfreesmachine online koopt, bezorgen wij deze netjes bij jou thuis. Zo kun je al snel aan de slag met het decoreren van het mooiste houtwerk.

Bovenfrezen aanbieding bij Praxis

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe bovenfrees kopen. We houden je hier op de hoogte van onze bovenfrees aanbiedingen en speciale acties! Elke bovenfrees aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze bovenfrees aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten