Filteren

2 producten

  FERM tafelboormachine TDM1026 350W
  FERM tafelboormachine TDM1026 350W
  Alleen online
  99.99
  Kolomboormachines
  Einhell kolomboor BT-BD 401
  Einhell kolomboor BT-BD 401
  99.99
  Kolomboormachines

   Kolomboormachine kopen bij Praxis

   Met een kolomboor kun je heel nauwkeurig door materiaal van hout, kunststof en metaal boren. De kleinere versie van de kolomboor wordt ook wel een tafelkolomboor genoemd. Je kunt voor het maken van gaten ook een freesmachine gebruiken, maar een kolomboor is eenvoudiger in het gebruik. Bij Praxis koop je een kolomboormachine voor een zeer scherpe prijs. Kijk ook eens naar de online aanbiedingen van Praxis. Zo haal je met nog meer voordeel je eigen kolomboormachine in huis.

   De tafelboormachine van Praxis

   Een kolomboor bestaat uit een voet, kolom, verstelbare tafel, een kop met hoofdspil en een motor. Een tafelkolomboor is een kleinere variant van de kolomboor en deze wordt meestal bevestigd op een tafel of werkbank. De tafelboormachine van FERM uit het assortiment van Praxis is voorzien van handige hulpmiddelen waarmee je snel en nauwkeurig gaten in metaal, kunststof en hout kunt boren. Het heeft een transparante veiligheidskap en veiligheidschakelaar om de klus veilig uit te voeren. Bij Praxis koop je deze tafelboormachine nu zeer voordelig. De zeer gunstig geprijsde klopboormachines van Praxis helpen je bij het boren van gaten in steen en beton.

   Hoe werkt een kolomboor

   Met een kolomboormachine maak je snel en eenvoudig gaten in diverse materialen. Een kolomboormachine bestaat uit een kop met een snelspankop. Met deze spelspankop kun je boortjes eenvoudig met de hand vast zetten. Hier heb je geen boorsleutel bij nodig. Welke boor je gebruikt, hangt van het materiaal af. Voor elk soort materiaal is er een boor. De universele boor is geschikt voor het maken van gaten in hout, metaal en kunststof. Voor hout kun je ook een houtboor gebruiken. Met een speedboor maak je grote gaten in hout. Bij Praxis vind je de juiste boor voor elke klus. Het materiaal waarin geboord moet worden, zet je vast met de machineklem. Het boren begint door de boor op het materiaal te duwen. Met een kolomboormachine kun je heel nauwkeurig gaten boren. Lees voor gebruik echter wel altijd goed de gebruiksaanwijzing. Draag een veiligheidsbril ter bescherming van je ogen voor eventueel rondvliegende stukjes materiaal. Bij Praxis vind je alle boormachines, materialen en toebehoren voor alle boorklussen. Bestel ze online of bekijk ons assortiment in een van de winkels van Praxis.