Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Mirascreen Draadloze HDMI-displayontvanger - Wi-Fi - M2 Pro
Mirascreen Draadloze HDMI-displayontvanger - Wi-Fi - M2 Pro 2
Exclusief online

Mirascreen Draadloze HDMI-displayontvanger - Wi-Fi - M2 Pro

  • Gemakkelijke connectiviteit
  • Hoge geluidskwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Toon specificaties

24,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Multimedia-accessoiresMirascreen producten

Productomschrijving

De M2 Pro is een innovatieve draadloze display-adapter die je in staat stelt om eenvoudig en snel je smartphone, tablet of laptop te verbinden met een groot scherm, zoals een televisie of een beamer. Met de M2 Pro kun je moeiteloos genieten van je favoriete films, video's, foto's, games en meer op een groot scherm, zonder gedoe met kabels of ingewikkelde set-ups.

De M2 Pro ondersteunt zowel Android- als iOS-apparaten en biedt een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding via Wi-Fi. Met zijn geavanceerde draadloze displaytechnologie kan de M2 Pro beelden en geluid in hoge kwaliteit streamen, zodat je kunt genieten van een heldere en vloeiende weergave van je inhoud. Bovendien ondersteunt de M2 Pro een breed scala aan videoformaten, zoals Full HD 1080p en zelfs 4K Ultra HD, zodat je kunt genieten van een indrukwekkende visuele ervaring.

De M2 Pro is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sluit gewoon de M2 Pro aan op de HDMI-poort van je televisie of beamer, verbind je smartphone, tablet of laptop via Wi-Fi met de M2 Pro, en je bent klaar om te streamen. De M2 Pro wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app waarmee je eenvoudig je scherm kunt spiegelen of je scherm kunt uitbreiden om te multitasking. Bovendien biedt de M2 Pro ook de mogelijkheid om inhoud van je smartphone of tablet op het grote scherm te streamen zonder dat je je scherm hoeft te spiegelen, zodat je je mobiele apparaat kunt blijven gebruiken zonder de weergave op het grote scherm te onderbreken.

De M2 Pro is ook draagbaar en compact, waardoor het een handige reisgenoot is. Je kunt de M2 Pro eenvoudig meenemen naar je vrienden, familie, kantoor of hotel, zodat je overal kunt genieten van je favoriete inhoud op een groot scherm.

Kortom, de M2 Pro is een veelzijdige draadloze display-adapter die zorgt voor een eenvoudige en handige manier om je smartphone, tablet of laptop draadloos te verbinden met een groot scherm. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksgemak en draagbaarheid is de M2 Pro de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van een indrukwekkende kijkervaring zonder gedoe met kabels. Bestel nu de M2 Pro en ontdek een nieuwe manier van multimedia-entertainment!

  • Android besturings systeem.
  • CPU AM8252 600MHZ.
  • DDR3 128MByte RAM, SLC 128MByte externe flash.
  • RTL8188ETV WiFi module.
  • Ondersteunt Miracast/Airplay/DLNA.
  • Geschikt voor Android, IOS
EAN:
  • 8720937924553

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten