• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4
Alleen online

Somfy TaHoma switch

 • Hou tijd over dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.
 • Compatibel met veel Somfy-apparaten en apparatuur van partnermerken (Atlantic, Hitachi, Sauter, Philips Hue, Legrand, Schneider, Velux, Sonos)
 • Voeg camera's en sensoren toe aan je TaHoma® switch zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt.
 • Gebruik je smartphone (iOS en Android) of tablet om producten toe te voegen en je smart home te bedienen en te beheren
 • Installeer eenvoudig nieuwe producten via de app en creëer scènes die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

Toon specificaties

199,

-
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De TaHoma® switch van Somfy is de eerste slimme switch om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis. Het idee van een smart home is om voor jou het leven gemakkelijker te maken. Je houdt tijd over dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.

De TaHoma switch beschikt over Smart bediening met 2 aanpasbare knoppen om je 2 favoriete dagscenario's te starten en een 'Stop'-knop om het huidige scenario te stoppen. Zo Bedien je aangesloten apparatuur van io, RTS, Zigbee en van partnermerken (Atlantic, Hitachi, Sauter, Philips Hue, Legrand, Schneider, Velux, Sonos) afzonderlijk of in groepen. Dit kan op 3 manieren: via smart bediening, met de Tahoma-app (thuis of op afstand), of met je stem via de spraakassistenten Amazon Alexa, Google Assistant en HomeKit.

Voeg camera's en sensoren toe aan je TaHoma® switch zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt. Neem de controle over je huis voor meer veiligheid en beveiliging voor het gezin! Regel jouw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht. Simuleer aanwezigheid in huis door geautomatiseerde verlichting. Zo zijn er talloze combinaties te bedenken die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

EAN: 3660849580308

Specificaties
 • Algemeen

  Garantie

  5 jaar

  KEMA keurmerk

  i

  Nee
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Kunststof

  Aantal functies

  2

  Voor aansturing van

  Roller shutters, blinds, Garage doors, gates & lighting
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten