eTiger alarmset draadloos

  • Bedienbaar via mobiele communicatie (via App)
  • Draadloos en eenvoudig te installeren
  • Incl. sabotage bescherming
  • Uitbreidbaar met diverse accessoires (max. 50)

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat zijn de specificaties?

Met het eTiger draadloze alarmsysteem is het heel eenvoudig om je gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee je dus op elk moment en elke lokatie kunt volgen wat er gebeurd. Er bestaan diverse accessoires waarmee het systeem kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld IP camera's, bewegingsmelders, deurcontacten, sirenes, RFID tags en een rookmelder. Deze basisset is exclusief een IP camera.

Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

EAN: 3700649102659

Bereikdraadloos
Ingebouwde sirene 100dB
Breedte
18.8 cm
Verpakkingsinhoud
1 x Bedieningspaneel, 2 x Bewegingsmelder, 2 x Magneet contact, 2 x Afstandsbediening, 2 x RFID tags, 2x AC adapter en documentatie
Afstandbediening
Ja
Diepte
2.5 cm
Kijkhoek
Onthoudt tot 10 afstandsbedieningen, 50 draadloze accessoires en 50 RFID tags.
Gewicht
1570 gr
Hoogte
13.2 cm

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires