Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Aantal treden
 • Afmetingen
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Gewicht
 • Materiaal
2 producten


   Zoldertrap kopen bij Praxis

   De ruimte op zolder of op de vliering kun je slim gebruiken als extra bergruimte voor alle spullen die je niet direct nodig hebt. Gebruik je de zolderruimte of de vliering als bergruimte, dan maak je hem met een zoldertrap (ook wel vlizotrap) sneller en beter bereikbaar. De zoldertrap van Praxis biedt uitkomst en is heel eenvoudig te monteren. Het wordt geleverd compleet met bak en luik. Maak van de zolderruimte of vliering voortaan nuttig gebruik om je spullen te bergen en bereik deze ruimte veilig en voordelig met de vlizotrap van Praxis.

   Sterke en nette zoldertrap van Praxis

   Praxis verkoopt zoldertrappen van het merk Altrex in twee verschillende afmetingen. Devlizotrappen van Altrex zijn eenvoudig te monteren. De zoldertrap bestaat uit drie delen en wordt volledig voorgemonteerd geleverd, inclusief luik. De treden van de trap zijn voorzien van veilig antislip profiel. De bak heeft een tochtstrip. Dit zorgt voor een betere isolatie en besparing op de stookkosten. Bovendien oogt het netjes afgewerkt. Het luik is voorzien van isolatie. De Altrex zoldertrap is een FSC gecertificeerd product, wat staat voor duurzaam en verantwoord. Dit artikel heeft een fabrieksgarantieperiode van 5 jaar. Maak je aankoop meteen compleet met een voordelige traphek en trapleuning van Praxis. Is je trap wel toe aan een opknapbeurt? Dit kun je gemakkelijk zelf doen met een traprenovatie. Lees hier hoe je een doe-het-zelf traprenovatie aanpakt. 

   Vlizotrap en isolatie materialen van Praxis

   Altrex heeft bij de zoldertrap aan alles gedacht, aan een nette afwerking, montagegemak, veiligheid maar ook aan isolatie. Voorzie nu ook je zolder van isolatie. Daarmee bespaar je op de stookkosten en het draagt bij aan een prettig wooncomfort. Praxis verkoopt diverse isolatie materialen, waarmee je voordelig je zolder van een complete isolatie voorziet. Kijk eens in de bouwmarkt van Praxis en informeer bij een van onze medewerkers naar de vele mogelijkheden. Kijk ook eens naar opbergrekken, zodat je de ruimte op je vliering of zolder optimaal benut. Je kunt alle artikelen ook eenvoudig bestellen en bij je thuis laten bezorgen.