Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Diameter (mm)
 • Kortingsacties
 • Dikte (cm)
 • Lengte
 • Type
4 producten

Buisisolatie 22mm
Buisisolatie 22mm
Buisisolatie
Buisisolatie 28mm
Buisisolatie 28mm
Buisisolatie
Buisisolatie 15mm
Buisisolatie 15mm
Buisisolatie
Buisisolatie 12mm
Buisisolatie 12mm
Buisisolatie

  Verminder geluidsoverlast met buisisolatie

  In de koude dagen draaien we graag de verwarming een standje hoger. Via onze leidingen en buizen wordt het warme water vervolgens snel door het hele huis verspreid. Helaas kan dit naast een behaaglijke warmte ook veel geluid opleveren. Het tikken en kreunen van leidingen is voor veel mensen dan ook een bron van ergernis. Om geluidsoverlast te voorkomen, kun je de buis isoleren met isolatiemateriaal in de vorm van schuimrubberen buizen. Deze buisisolatie is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van leidingen en is gemakkelijk toe te passen in huis.

  Bespaar geld door je buizen te isoleren

  Naast het dempen van geluid, heeft buis isolatie ook een energiebesparende functie. Leidingen geven vaak onnodig veel warmte af. Door buizen te isoleren, kan deze warmte minder snel ontsnappen en bespaar je op stookkosten. Een buis isoleren kun je gemakkelijk zelf doen met het isolatiemateriaal van Praxis. Wij verkopen buisisolatie in verschillende doorsneden, waarmee je zelfs de dikste leidingen en buizen kunt isoleren. Deze holle isolatie buizen zijn gemaakt van polyetheenschuim en voorzien van een handig kliksysteem. Hierdoor schuif je de buisisolatie gemakkelijk om je leidingen heen. Plak de naad dicht met ductape of lijm de naden aan elkaar zodat de buizen niet kunnen verschuiven. Kom je tijdens het buizen isoleren hoekjes en bochten tegen? Geen probleem, met een stanleymes snijd je de buisisolatie gemakkelijk op maat. Een buis isoleren was nog nooit zo gemakkelijk!

  Hoe moet ik mijn buis isoleren?

  Isoleren is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door je huis goed te isoleren bespaar je tientallen euro’s energierekening en verminder je de CO2 uitstoot van je huis. Naast buisisolatie verkopen we bij de Praxis ook andere soorten isolatiemateriaal, waaronder dakisolatie, wandisolatie, geluidsisolatie en isolatiefolie. Wil je weten hoe je het beste leidingen en buizen kunt isoleren? Kijk op voordemakers.nl voor handige tips over buizen isoleren.