Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwstoffen
 4. Terug naar Cement

Cement

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Binnen/buitengebruik
  i

  Merken

  Kleurfamilie

  Materiaal van doeloppervlak

  Flexibel

  Kortingsacties

  Verkocht door

  BENOR keurmerk
  i

  Substantie

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
9 producten
Sorteren op:
i

Weber vloeibare zandcement 20kg

Weber vloeibare zandcement 20kg

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

9,

79

per kg 0,49

Cement kopen bij Praxis

Cement is geschikt voor heel veel doeleinden en er bestaat ook nog een verschil in soorten. Wil je beton storten, tegels aan elkaar metselen of misschien zelfs een creatief bouwwerk maken? Koop dan je cement bij de Praxis, laat je hier goed informeren en je kunt vrijwel meteen aan de slag. Natuurlijk kan je bij Praxis ook alle bijbehorende producten kopen, zoals bijvoorbeeld verwijderingsproducten om kleine oneffenheden even snel en handig weg te kunnen werken.

De diverse mogelijkheden van cement bij Praxis

Als je van plan bent om een hele vloer te storten, dan is Portlandcement een heel geschikt cement om te kopen bij Praxis. Als je liever vloertegels gaat leggen, neem dan zandcement van Sencys. Gebruik zandcement gemak van Beamix voor binnenvloeren en bestrating voor buiten, deze is makkelijk te mengen en snel klaar voor gebruik. Het kan ook zijn dat je een zwakke ondergrond met oneffenheden wilt verbeteren, dan is de vloervak egalisatie van Beamix een ideaal product om mee aan de slag te gaan. Vloervak egalisatie is ook heel goed te gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld vloerverwarming wilt gaan leggen.

Materialen en andere benodigdheden om te gebruiken

De grondstof Beamix cement is te gebruiken voor het maken van onder andere voeg, metsel en betonmortels of de blokkenlijm van Ytong is ook uitermate geschikt en heel handig in gebruik om cementblokken aan elkaar te lijmen. Simpelweg water toevoegen en het kan meteen in gebruik worden genomen. Gebruik er een speciale metselkuip bij om al het cement en andere producten in te doen en koop er eventueel cement en mortelresten verwijderaar van het merk HG bij, zodat je snel eventuele ongelukjes kan wegwerken en herstellen. Voor het kopen van cement bij Praxis, staat het je geheel vrij om alle vragen die in je opkomen, gerust te stellen aan een van de medewerkers. Dit kan via mail, telefoon of natuurlijk in een filiaal. Ook als je graag het cement bij je thuis wilt laten leveren, dan is dit geen probleem. Bekijk de leveringsvoorwaarden en voor je het weet, heb je alles in huis om je nieuwe klus uit te voeren.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten