Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Huisbeveiliging

Geen zin in ongewenst bezoek?

Woonhuisbeveiliging met Praxis biedt meer dan reguliere beveiligingssystemen, waar u ook bent, want met het nieuwe alarmsysteem heeft u op elk moment en vanaf iedere plaats controle over uw eigen woning. Het alarmsysteem geeft via uw smartphone direct een terugmelding na iedere opdracht of detectie. Woningbeveiliging anno nu dus, want uw huis beveiligen vraagt om meer dan een simpele sirene: uw huisbeveiliging verdient het beste: draadloos, overal inzichtelijk en altijd met een gerust gevoel van huis.

    Beveiligingscamera's
  1. Professionele beveiligingscamera’s.
  2. Scherp en duidelijk beeld.
  3. Bedraad of draadloos.
  4. Met opslag naar DVR (optioneel)

    Internet camera's
  1. Overal waar u bent het beeld bekijken op uw computer, smartphone of tablet.
  2. Op afstand uw camera besturen voor maximale beveiliging.

 

Alarmsystemen

Goede sloten en andere inbraak preventie-middelen zijn belangrijk. Als uitbreiding kunt u ook nog kiezen voor een elektronische inbraakbeveiliging. Een alarm werkt zowel preventief als bij een daadwerkelijke inbraakpoging.

Beveiligingscamera's

Uw eigendommen wilt u graag in gaten houden. Of het nu gaat om de tuin, de voordeur van uw huis, uw auto of de garage. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt met een camera-systeem.

Alarmsysteem

Somfy alarmset Protexiom Basic

Somfy Protexiom Basic is een eenvoudig, effectief en gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor appartementen, woningen, vakantieverblijven en boten.

479.00
389.00
 

Bekijk hier het product

Somfy alarmset Protexiom Plus

Somfy Protexiom Plus combineert een effectief alarmsysteem met een hoog gebruiksgemak. Somfy Protexiom Plus is op afstand bedienbaar via smartphone, tablet en pc.

 
899.00
 

Bekijk hier het product

Somfy alarmset Protexiom Optimum

Somfy Protexiom Optimum is een zeer uitgebreid, hoogwaardig alarmsysteem met veel gebruiksgemak. Het is op afstand bedienbaar met smartphone, tablet of PC.

1199.00
979.00
 

Bekijk hier het product

Hoe werkt het?

- T/m eind juni krijg je bij aanschaf van de Somfy Protexiom Basic, Plus of Optimum een GRATIS installatie door een Somfy expert t.w.v. € 249.-

- Na aankoop van de Somfy Protexiom Basic, Plus of Optimum vragen wij je de aankoopbon in te scannen of een foto te maken en deze te mailen naar het volgende e-mail adres:diy_installatie_nl_nl@somfy.com, met vermelding van NAW gegevens. Er wordt dan binnen 2-3 werkdagen contact met je opgenomen om een afspraak voor de installatie in te plannen.

LET OP: Wanneer je de aankoop hebt laten thuisbezorgen, kun je de factuur die je via de email toegestuurd krijgt naar het bovenstaande e-mail adres sturen
Installatie van het alarmsysteem vindt plaats binnen kantooruren.
Zodra er een afspraak is gemaakt, dien je thuis aanwezig te zijn. Mocht de Somfy monteur langskomen en je bent niet aanwezig, vervalt de gratis installatieservice.
Bij aanschaf van extra accessoires wordt deze met de installatie meegenomen

Tip: heb je een huisdier? Meerdere alarmsystemen houden hier rekening mee!

Waarom een alarmsysteem installeren?

 

Veiligheid is mijn prioriteit!

In deze inspiratievideo van Somfy krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is met de diverse alarmsysteem producten. Veiligheid is mijn prioriteit!

 

Waarom een alarmsysteem installeren?

Wil je het huis beter beveiligen maar weet je niet goed waar te beginnen? In deze video van Somfy wordt duidelijk uitgelegd waar je aan moet denken bij het aanschaffen en installeren van een alarmsysteem.

Top 5 alarmsystemen

Bedien jouw alarmsysteem eenvoudig, draadloos en van afstand!

Hoe installeer ik mijn alarmsysteem?

 

Somfy alarmset Protexiom Basic

In de installatievideo van de Somfy alarmset Protexiom basic wordt duidelijk uitgelegd hoe de alarmset geinstalleerd moet worden. De stapsgewijze beschrijving zorgt er voor dat de instructies makkelijk te volgen zijn.

 

Somfy alarmset Protexiom Plus

In de installatievideo van de Somfy alarmset protexiom plus wordt duidelijk uitgelegd hoe de alarmset geïnstalleerd moet worden. De stapsgewijze beschrijving zorgt er voor dat de instructies makkelijk te volgen zijn.

Beveiligingscamera's

Binnen

Kleine discrete camera's maken het eenvoudig om een oog op uw woning, kinderen of huisdier te houden.

Buiten

Wat er ook gebeurt rondom uw huis. Bewegingsdetectie opname zal alle activiteiten opnemen voor bewijs.

Dummy

Beveiligingscamera's werken zelfs preventief: dummy camera's zijn niet van echt te onderscheiden.

Tip: dummy camera's zijn extreem realistisch en werken preventief!

Top 5 beveiligingscamera's

Beveiligingscamera’s zijn er voor binnen en buiten, zowel groot als klein