• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Verwarming
 4. Terug naar Centrale verwarming & vaste installatie
 5. Terug naar Accessoires centrale verwarming

Accessoires centrale verwarming

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bevestiging/aanbreng methode

  Dikte (cm)

  Lengte rol/tape (cm)

  Beoogd gebruik

  Binnen/buitengebruik
  i

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Type buis of goot

8 producten
Sorteren op:

Plieger bevestigingsset standconsole

Plieger bevestigingsset standconsole

Accessoires centrale verwarming

8,

79

Montage materialen voor de radiator

Heb je onlangs nieuwe radiatoren gekocht? Of wil je een radiator verleggen naar een andere wand? Wat je ook van plan bent, met de juiste materialen wordt jouw radiator klus gegarandeerd een succes. Van beugels tot buizen en voetsteunen: in ons assortiment vind je alle installatieproducten die je nodig hebt om jouw radiatoren stevig aan de wand te bevestigen. Weten hoe je een radiator het beste kunt monteren? Kijk op voordemakers.nl voor een handig stappenplan.

Installatieproducten voor elk type radiator

Radiatoren worden over het algemeen altijd aan de wand bevestigd. Om er zeker van te zijn dat ze blijven hangen, is goed materiaal van belang. Praxis biedt een mooie selectie van installatieproducten van het topmerk Plieger. Denk aan solide beugels waarmee je de paneelradiator of designradiator aan de wand kunt monteren. Beschik je niet over de mogelijkheid de radiator aan de muur te hangen? Met een krachtige voetsteun kun je de paneelradiator ook losstaand in de ruimte plaatsen. Naast beugels en voetsteunen hebben we ook verwarmingsbuizen voor de designradiator in het assortiment. Deze buizen zijn leverbaar in diverse maten, waardoor je altijd een geschikte afmeting vindt voor jouw designradiator.

Radiator accessoires en installatieproducten

Zoek je een manier waarop je de warmte van je radiator nauwkeurig kunt regelen? Met een elektrisch verwarmingselement kun je jouw radiatoren warm laten worden, zonder dat je de Cv-installatie hoeft aan te zetten. Handig als je de temperatuur per kamer apart van elkaar wilt aanpassen. Om te zorgen dat de vrijkomende warmte niet verloren gaat, bekleed je elke radiator met radiatorfolie. Deze isolatiefolie heeft een isolerende werking en dient aan de achterkant van de radiator bevestigd te worden. Zo kaast de radiatorfolie de warmte terug en kan dit niet verloren gaan via de muur. Bekijk de folie en alle andere radiator accessoires online of kom langs in de winkel.