Filteren

 • Type
 • Prijs
 • Korting
 • Merken
11 producten

  Grohe inbouwreservoirset Serel
  Grohe inbouwreservoirset Serel
  Inbouwtoiletten
  Grohe inbouwreservoirset Solido
  Grohe inbouwreservoirset Solido
  33% korting
  Inbouwtoiletten
  Geberit inbouwreservoirset Dsign
  Geberit inbouwreservoirset Dsign
  27% korting
  Inbouwtoiletten
  Baseline inbouwreservoirset
  Baseline inbouwreservoirset
  Inbouwtoiletten
  Inbouwreservoirset randloos
  Inbouwreservoirset randloos
  Inbouwtoiletten
  Sphinx inbouwreservoirset
  Sphinx inbouwreservoirset
  Inbouwtoiletten

   Inbouwtoilet kopen bij Praxis

   Is jouw badkamer of toilet aan vernieuwing toe en twijfel je nog over het type toilet dat je wilt gaan plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod goedkope inbouwtoiletten van Praxis. Een inbouwtoilet is een complete toilet en bovendien een stuk hygiënischer dan een standaard toilet. Zowel de vloer als het toilet zijn met de aankoop van dit type toilet eenvoudig schoon te maken. Daarmee verzeker je jezelf altijd van een stralende en comfortabele badkamer en/of toilet. Doe inspiratie op in ons veelzijdige assortiment.

   Inbouwtoilet aanbieding

   Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een inbouwtoilet kopen. We houden je hier op de hoogte van alle lopende inbouwtoilet aanbiedingen. Elke inbouwtoilet aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Dus wil je een inbouwtoilet kopen? Pak hier je voordeel!

   Waar plaats je inbouwtoiletten en wat heb je hiervoor nodig?

   Als je op zoek bent naar een goedkoop inbouwtoilet, dan is het goed om de afmetingen in de gaten te houden. Je wilt natuurlijk geen miskoop doen. Natuurlijk kies je voor een inbouwtoilet die past in je badkamer of toilet. Alle onderdelen van de inbouwtoiletten zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen daarmee voor een juiste werking van het toilet. Enkele merken die je in ons assortiment aantreft, zijn bijvoorbeeld Aquavive, Baseline, Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch. Naast inbouwtoiletten kun je bij Praxis bijvoorbeeld ook terecht voor wastafelkranen en wastafels in je badkamer of toilet.

   Goedkope inbouwtoiletten eenvoudig monteren

   Een inbouw wc kopen bij Praxis brengt vaak het nodige regel- en montagewerk met zich mee. Als je niet zo handig bent, kun je hiervoor natuurlijk ook iemand uit je familie- of vriendenkring voor inschakelen. Vind je het leuk om zelf een goedkoop inbouwtoilet van Praxis te plaatsen? Neem dan de handleiding door die bij je aankoop wordt meegeleverd. Heb je alles kunnen vinden in de online shop van Praxis? Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice als je advies van onze bouwmarkt nodig hebt. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je altijd verzekerd van professioneel advies.