Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Afmetingen
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Geschikt voor
  • Kleur
  • Materiaal
Een goede slaap is voor ons allemaal belangrijk. Helaas kunnen we hier ontzettend bij worden gestoord door een mug, maar ook andere insecten kunnen in de weg zitten. De beste en meest doeltreffende oplossing daarvoor is de klamboe of een raamhor. Bij de Praxis vind je veel verschillende klamboes, voor alle vormen van kamers en voor veel verschillende smaken bestaat er wel een. Wil je een mooi kleurtje of heb je last van een schuin dak? Zelfs als je geen bevestiging wilt of kan maken aan het plafond, dan heeft Praxis daar ook de ideale klamboes voor. Niks is te gek en alles is mogelijk, lees snel verder en bekijk alle mogelijkheden. Liever helemaal geen klamboe? Bekijk dan eens onze verschillende soorten horren.

Verschillende soorten klamboes

Als je altijd al een hemelbed hebt gewild, dan krijg je dat met deze klamboe eindelijk voor mekaar. Door het rechthoekige model creëer je een hemelbed en je hebt geen last van de schuine kanten. Instappen blijft ook makkelijk doordat aan alle kanten een opening zit, die met klittenband opengehouden kan worden. Heb je juist last van een schuin plafond zoals bijvoorbeeld op een zolder, dan is de klamboe Attick wit ideaal. Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal niks aan het plafond wilt bevestigen, dan kies je gewoon voor de mongolia klamboe. Met twee openingen kom je hier heel makkelijk in en uit. Een hele mooie klamboe in de kleur die je wilt en die ook nog eens op vrijwel ieder bed past is de klamboe castle. Natuurlijk hebben we zelfs voor de kleinste een mooie klamboe, zoals de klamboe katoen babycastle voor uw baby;. Een ideale klamboe voor op reis is de reisklamboe spider wit geimpregneerd of om nog makkelijker mee te nemen hebben we ook de reisklamboe TopTracker.

Ophangen en onder de klamboe slapen

Maak je liever zelf je klamboe, dan is dat ook helemaal geen probleem bij Praxis. De stof voor de klamboe wordt namelijk ook los verkocht. Om de klamboe goed en stevig op te hangen, kun je er een volledig ophangsetje bij kopen. Hiermee kun je iedere klamboe ophangen, waar je maar wilt. Dankzij de kleefstrips hoef je niet eens een gat te boren, ze blijven muurvast zitten en kunnen tot wel anderhalve kilo aan gewicht dragen. Als je het mooier wilt maken onder de klamboe, dan kun je het opfleuren met deze leuke glow in the dark stickers. Voor de versiering van de klamboe zelf hebben we de flowerset aqua.