Filtres

7 produits

  Brabantia afvalzakken 30L
  Brabantia afvalzakken 30L
  4.29
  Vuilniszakken
  Kelfort puinzakring 40 cm
  Kelfort puinzakring 40 cm
  Sur commande
  19.99
  Vuilniszakken

   Om je vuilnis netjes af te voeren, heb je natuurlijk vuilniszakken nodig. Nu zijn er verschillende soorten vuilniszakken. Voor groot en zwaar afval heb je uiteraard een stevige zak nodig. Huisvuil doen we doorgaans in de welbekende grijze afvalzak met een inhoud van 60 liter. Bij Praxis vind je vele soorten vuilniszakken waarmee je rommel en troep op een veilige en verantwoorde manier kunt weggooien. Je koopt de aller-goedkoopste vuilniszakken gewoon bij Praxis.

   Een vuilniszak voor elke klus

   Houd je de grote grijze container ook liever fris en netjes? Gebruik dan onze Vileda vuilniszak met een inhoud van 240 liter. Er zitten 10 zakken in een verpakking. Zo houd jij voor een hele kleine prijs 10 weken lang je kliko schoon en het bespaart je ook op reinigingsmiddelen. Met behulp van de vuilniszak hoef je de container namelijk veel minder vaak schoon te maken. Voor de pedaalemmers, prullenbakken en vuilnisbakken van Brabantia hebben we de speciale Brabantia vuilniszakken die precies zijn afgestemd op de verschillende modellen. Met deze vuilniszakken ervaar je nooit meer gedoe met net niet passende of veel te grote vuilniszakken. Ideaal toch? Voor de kleine prullenbakjes in de badkamer of toilet maskeren onze geparfumeerde pedaalemmerzakjes onfrisse luchtjes met een frisse jasmijngeur. Voor divers grofvuil vind je bij Praxis de beste vuilniszakken. Ze zijn oersterk en zorgen ervoor dat je grofvuil netjes bij elkaar gesorteerd blijft.

   Vuilniszakken en overige opruimers bij Praxis

   Alles netjes en schoon met meer gemak en zonder er veel voor hoeven uit te geven? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres. Koop hier al je benodigdheden om je woning, tuin, garage en omgeving lekker schoon te houden. Met een stoffer en blik en bezem van Praxis kun je direct aan de slag. Kies uit de vele soorten schoonmaakmiddelen van Praxis en je hebt de boel weer stralend fris en schoon.