1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, Keuken & Wonen
 3. Terug naar Luchtbehandeling
 4. Terug naar Ventilatoren
 5. Terug naar Tafelventilatoren

Tafelventilatoren

Filteren

Sorteren op:

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aantal standen

  Bezorg- en ophaalopties

  Geluidsdrukniveau

  Kleurfamilie

  Met ingebouwde timer

  Zwenkfunctie

  Diameter ventilator (mm)

10 producten
Sorteren op:

Eurom tafelventilator Vento draadloos

Eurom tafelventilator Vento draadloos

Tafelventilatoren

29,

99
Baseline tafelventilator FT23-16JA 25W

Baseline tafelventilator FT23-16JA 25W

Tafelventilatoren

Vaste lage prijs

22,

99

Tafelventilator kopen? Dat doe je bij Praxis!

Heb je last van de warmte in huis of zoek je een manier om jouw thuiswerkplek wat extra te verkoelen, zodat je je beter kunt concentreren op de warme dagen in het jaar? Koop dan een handige tafelventilator bij Praxis. Tafelventilatoren zet je vanwege het compacte formaat neer in iedere ruimte die je wilt verkoelen. Door middel van de verschillende koelstanden stel je de tafelventilator in op de gewenste stand en geniet je van een heerlijk verfrissend briesje. Bij Praxis kun je terecht voor tafelventilatoren van diverse merken, zoals Sencys, Eurom, Baseline en Honeywell. Wil je de ventilator vooral ‘s nachts gebruiken in je slaapkamer? Kies dan voor een fluisterstille ventilator, die ‘s nachts niet te veel geluid maakt. Zo geniet je van een prima nachtrust, zonder het gezoem van de ventilator.

Bekijk ook eens de rest van onze ventilatoren, zoals onze plafondventilatoren, torenventilatoren en vloerventilatoren. Of shop online een luchtkoelerairco, mobiele airco of split airco voor extra verkoeling. Ben je benieuwd naar het verschil tussen luchtkoelers en airconditioners? Je leest er alles over in ons artikel over luchtkoelers. Naast het plaatsen van ventilatoren zijn er meerdere dingen die je kunt doen om de temperatuur in huis wat aangenamer te maken tijdens een hittegolf. In onze tips tegen zomerhitte lees je daar meer over.

Tafelventilator aanbieding

Wij begrijpen dat je je nieuwe tafelventilator het liefst in de aanbieding koopt. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de beste tafelventilator aanbiedingen, kun je onze actiepagina in de gaten houden. Daar vind je regelmatig mooie acties en kortingen, onder andere op ventilatoren.